Заміж більше не виходила: єдина любов Софії Ротару – цей чоловік був з нею 35 років у шлюбі. Історія кохання

Софія Ротару присвятила своє життя лише одному чоловіку, якого не стало, але її любов до нього була справжньою - як все закрутилось у співачки з Анатолієм Євдокименком?

Софія Ротару пережила значну втрату понад 20 років тому, коли пішов з життя її чоловік, музикант Анатолій Євдокименко. Після його смерті вона не змогла знову відчути справжнє кохання і залишилася вірною пам’яті чоловіка. Анатолій не тільки був її коханим і найкращим другом, але також створив і керував ансамблем “Червона рута”, з яким виступала Ротару, а також був режисером її концертів.

Їхня історія кохання, схожа на сюжет романтичного фільму та заслуговує на окрему розповідь. Євдокименко вперше побачив Софію, коли служив у армії. Його увагу привернула обкладинка журналу “Україна”, на якій зображена співачка, і він закохався з першого погляду. Молодий солдат повісив фотографію Ротару над своїм ліжком і жартував із товаришами, що це його майбутня дружина.

Софія Ротару розповіла історію кохання з покійним чоловіком Анатолієм
Софія Ротару розповіла історію кохання з покійним чоловіком Анатолієм

Ця романтична пригода стала початком великої любові, яка протягом багатьох років надихала їх обох. Анатолій підтримував Софію на її творчому шляху, допомагаючи їй досягати успіху. Їхнє спільне життя було сповнене творчих досягнень та особистого щастя, але після його смерті співачка залишилася самотньою, зберігши в серці вірність до коханого.

Анатолій завжди був людиною слова, тому, щойно повернувшись з армії, одразу вирушив на пошуки своєї обраниці. Євдокименко був впевнений, що завоює її серце, але вона мала інші погляди на це. Софія, яка виросла в сім’ї молдавських селян, твердо заявила, що не планує виходити заміж за українця.

Софія Ротару розповіла історію кохання з покійним чоловіком Анатолієм
Софія Ротару розповіла історію кохання з покійним чоловіком Анатолієм

Проте ця заява не зупинила Анатолія. Навпаки, його рішучість зросла, і він почав ще активніше залицятися до співачки. Його увага та турбота з часом змогли розтопити серце неприступної артистки. Згодом Софія вийшла заміж за Анатолія, а через два роки в їхній родині з’явився син, якого назвали Русланом.

Софія Ротару розповіла історію кохання з покійним чоловіком Анатолієм
Софія Ротару розповіла історію кохання з покійним чоловіком Анатолієм

У 1998 році чоловік пережив перший інсульт, який частково паралізував його. Це стало важким ударом для пари, адже він більше не міг працювати і Ротару довелося брати на себе усі гастролі. Після кожного концерту вона поспішала додому, щоб доглядати за чоловіком. Через рік Анатолій переніс ще один інсульт. Проте цього разу лікарі давали досить оптимістичні прогнози, а сам Євдокименко всім своїм виглядом вказував на те, що йому вдається відновлюватися.

Через кілька років Анатолій пережив третій інсульт, що сталося у той момент, коли його дружина була на гастролях у Німеччині. Дізнавшись про стан чоловіка, співачка прийняла рішення скасувати всі свої концерти і терміново вилетіла додому, адже відчувала, що ця зустріч може стати останньою. На наступний день Євдокименко помер.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?