Не пішла стопами зіркової мами: яку ж “незвичну” професію опанувала молодша донька Полякової – бізнесвумен

Королева ночі Оля Полякова хоч і вибрала музичну стежку, але не всі її діти пішли по тому ж шляху, що й вона - що ж обрала для себе 13-річна Аліса?

Оля Полякова розповіла про захоплення своєї доньки Аліси, яка, незважаючи на труднощі адаптації у Великій Британії, знайшла втіху в новому хобі. Алісі, якій виповнилося 13 років, було непросто жити за кордоном, і вона часто думала про повернення до України. Для того, щоб полегшити цей період, дівчинка вирішила відновити свою давню пристрасть – верхову їзду.

Аліса почала відвідувати заняття, що дозволило їй відволіктися від сумних думок. Оля зазначила, що спілкування з конями справді покращило настрій її доньки. За словами артистки, Аліса стала настільки захоплена верховою їздою, що відвідувала уроки двічі на тиждень, хоча раніше займалася на більш просунутому рівні в Україні. Ці заняття давали їй можливість відчути себе щасливою навіть у незнайомій обстановці.

Оля Полякова розповіла, ким працює її молодша донька Аліса
Оля Полякова розповіла, ким працює її молодша донька Аліса

Аліса розпочала своє захоплення верховою їздою не лише з уроків, але й з активної допомоги на конюшні, схоже, що дівчинка ну дуже любить цих тварин. Вона здобула навички, необхідні для професії конюха, перебуваючи за кордоном. Повернувшись до України, дівчина не зупинилася на досягнутому, а навпаки, почала займатися цим заняттям ще більше і з більшим ентузіазмом.

Оля Полякова розповіла, ким працює її молодша донька Аліса
Оля Полякова розповіла, ким працює її молодша донька Аліса

Згідно зі словами її матері, Аліса мріє про професійну кар’єру в кінному спорті, прагнучи брати участь у різноманітних масштабних змаганнях. Так як вона почала активно допомагати в конюшні, що дало їй змогу поглибити свої знання та вміння, вона не планує зупинятись та продовжувати навчатись. Аліса відчуває справжнє покликання до цієї справи, і її мрія полягає в тому, щоб займатися верховою їздою на професійному рівні, зокрема, в конкурі та інших змаганнях.

Нові статті

Схожі статті

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.