Зрівнялись з Мірзояном у рахунках? 43-річна Тоня Матвієнко проміняла Арсена на іншого – про що йдеться

Тоня Матвієнко не стала приховувати свої почуття до співака Романа Скорпіона і розповіла публічно, що відчуває до нього - а де ж її чоловік Арсен Мірзоян?

Тоня Матвієнко вирішила прокоментувати чутки, які виникли навколо її можливих романтичних стосунків з Романом Скорпіоном. Ці чутки з’явилися після їхньої спільної роботи над піснею “Я нікому тебе не віддам”, яка була випущена ще три роки тому. Публіка зацікавилася, коли побачила відео, на якому артисти були помічені в обіймах під час одного з виступів.

У програмі “Сніданок на 1+1” Матвієнко рішуче спростувала всі спекуляції, що виникли серед шанувальників. Вона пояснила, що обійми сталися після концерту, де вони разом виступали, і що вона просто приїхала на захід у компанії з Ніною.

Тоня Матвієнко розповіла про роман із відомим співаком Романом Скорпіоном
Тоня Матвієнко розповіла про роман із відомим співаком Романом Скорпіоном

Співачка підкреслила, що співпраця з Романом Скорпіоном виявилася дуже вдалою, додавши, що вона зазвичай обіймає всіх, кого зустрічає. Однак жоден з артистів на той момент не підтвердив і не спростував ці чутки. Але згодом Тоня запевнила, що між ними немає романтичного підтексту, а їхнє спілкування обумовлено виключно професійними стосунками. У той же час, Арсен Мірзоян ніяк не коментував ці стосунки.

Тоня вважає, що якщо про неї говорять, це свідчить про її цінність як особистості. Протягом тринадцяти років кар’єри вона зазнала змін у зовнішності, але це, на її думку, є звичайним явищем. Вона зазначила, що навіть якщо люди звертають увагу на її зовнішній вигляд, волосся або одяг, це лише підтверджує її популярність. Тоня зазначила, що її життя та кар’єра не нова, і вона вже звикла до реакцій публіки.

Тоня Матвієнко розповіла про роман із відомим співаком Романом Скорпіоном
Тоня Матвієнко розповіла про роман із відомим співаком Романом Скорпіоном

Нагадаємо, що нещодавно Тоня вперше за довгий час представила двох своїх рідних братів. Ця зустріч стала нагодою вшанувати пам’ять їхньої матері Ніни Матвієнко.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?