Відомий український співак розповів про поведінку Потапа і Тіни Кароль на “Голосі країни”: “Вона стерво”

Співак DIBROVA максимально відвертий у своїх висловлюваннях, тож виконавець розповів усю правду про Потапа і Тіну Кароль, які неабияк вплинули на його становлення як музиканта.

Співак DIBROVA поділився своїми думками про співпрацю з Потапом, а також висловив жаль щодо свого вибору під час участі в шоу “Голос країни”. У своєму інтерв’ю він зазначив, що участь у різноманітних проєктах, таких як “Голос країни” та “Хіт конвеєр”, принесла йому значний досвід. Зокрема, після “Голосу” він зрозумів, що означає справжня чесність у музиці, відрізняючи правду від фальші.

DIBROVA підкреслив, що на момент його участі в шоу український музичний ринок був зовсім іншим, але він вважає, що сьогоднішня ситуація значно краща. Водночас, співак висловив смуток, що вибрав команду Потапа замість Тіни Кароль, коли вона запропонувала йому свою підтримку. Він вважає, що Кароль має справжні цінності, що надає їй перевагу в порівнянні з Потапом.

Відомий співак висловився про поведінку Тіни Кароль і Потапа
Відомий співак висловився про поведінку Тіни Кароль і Потапа

Хоч і деякі критики висловлюють негативні думки про Тіну Кароль, DIBROVA має до неї лише позитивні емоції. Він висловив бажання спілкуватися з нею, отримати поради та, можливо, реалізувати спільну музичну колаборацію в майбутньому. Співак з повагою ставиться до її артистичного таланту та професійності.

Ставлення до Потапа, як і раніше, залишається незмінним. У минулому, коли він виступав у ролі наставника, виникали сподівання на його щирість, підтримку та корисні поради, проте цього не сталося. Артист виявився байдужим до потреб інших, зосереджуючи увагу лише на власній кар’єрі. Його прагнення до успіху і заробітку, інколи за рахунок принципів, відштовхнули тих, хто шукає справжності у творчості.

Відомий співак висловився про поведінку Тіни Кароль і Потапа
Відомий співак висловився про поведінку Тіни Кароль і Потапа

Питання про майбутнє таких артистів в Україні стає дедалі актуальнішим. Українці зараз розмірковують, чи готові приймати представників шоу-бізнесу з цінностями, які не відповідають його моральним стандартам. Відтак, існує невизначеність щодо подальшого існування Потапа та подібних йому діячів у культурному просторі країни.

Нові статті

Схожі статті

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.