Розстарався, бо став нікому не потрібним: Олег Винник відповів на 400 коментарів у Мережі перед концертами

Олег Винник, який потрапив в немилість до багатьох українців – вирішив підняти самоцінність в очах фанатів. Заради цього артисту довелось присвятити купу вільного часу, відповідаючи на коментарі.

Для співака Олега Винника 2024 рік став роком великого обнулення і… повернення до своїх улюблених вовчиць. Ще у серпні артист презентував нову пісню “Мої люди”, а вже через пару місяців анонсував великий концертний тур країнами Європи.

Олег Винник запланував повернутись та невдовзі проїдеться Польщею, Чехією, Австрією та Німеччиною заради того, щоб вперше за 2 роки заспівати зі сцени для своїх фанатів.

В особистому мікроблозі TikTok Олег Винник вирішив реабілітуватись в очах хейтерів та усіх незадоволених тим, що він у надскладний час покинув Україну і понад два роки відмовчувався, живучі за кордоном, у Німеччині.

Артист зробив це у досить незвичний спосіб. Винник поспілкувався у коментарях під анонсом концертного туру майже із кожним дописувачем особисто. Олег Анатолійович відповів на понад 400 коментарів своїх підписників. Співак дякував фанатам та висловлював радість від того, що його люди – залишились поряд із ним.

Олег Винник анонсував новий концерт та поспілкувався із фанатами
Олег Винник анонсував новий концерт та поспілкувався із фанатами

Також в коментарях Олег Винник запрошував дописувачів на свої концерти в європейських містах. Цікаво, що дописи хейтерів про зрадну зраду та щасливе життя за кордоном виконавець залишав без уваги. Водночас, Олег Анатолійович із щирістю та радісними емоціями відповідав тим, хто надсилав йому слова підтримки та захоплення.

От, наприклад, один із таких коментарів:

Олеже, ти надихаєш мене до життя! Мріяла, знала, надіялася – що ще побачу тебе на сцені. Дякую за прекрасну новину! Чекаю з нетерпінням на зустріч із тобою. Люблю безмежно!!!

Олег Винник не залишив цей коментар без уваги і відповів на нього наступним чином:

Співаймо разом, бо ми того варті

Ще одна дописувачка на імʼя Ірина Чистякова звернулась до улюбленого артиста з ось такими словами:

Чекаю на ваші концерти, Олег Анатолійович. Бажаю великого успіху. Хай все вдається, як найкраще!

І цю підписницю наздогнала відповідь артиста:

Радий, що ви тут! Побачимось на концертах!

Олег Винник активно поспілкувався в соціальних мережах з фанатами
Олег Винник активно поспілкувався в соціальних мережах з фанатами

Нагадаємо нашим читачам, що після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року Олег Винник в багажнику виїхав з України до Німеччини.

За це йому вже понад 2 роки дістається від хейтерів на горіхи.

Нові статті

Схожі статті

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.