“Наші скарби”: шоумен Григорій Решетнік показав, чим закінчилось перше побачення з Христиною – їх 3

Григорій і Христина Решетніки 10 жовтня відсвяткували 14 річницю весілля. З нагоди родинного свята шоумен вирішив поділитися спогадами про те, як все починалося і які скарби подарувала йому Христина.

Незмінний ведучий романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Григорій Решетнік 10 жовтня відсвяткував 14-ту річницю весілля із коханою дружиною Христиною. Ця зіркова пара офіційно стала подружжям 10 жовтня 2010 року.

Григорій Решетнік відсвяткував 14-річчя весілля
Григорій Решетнік відсвяткував 14-річчя весілля

Григорій Решетнік назвав цей день незабутнім, а ще – пригадав, як розпочинались їх стосунки. В день Агатового весілля не обійшлося і без підведення певних підсумків.

Отже, свої перші побачення з Христиною Григорій порівняв із поведінкою двох дітей. Та й зовні, судячи з фотографії, оприлюдненої в Stories Instagram – майбутнє подружжя були молодшими і дійсно дуже нагадували закоханих юнаків.

Григорій Решетнік відсвяткував 14-річчя зо дня весілля
Григорій Решетнік відсвяткував 14-річчя зо дня весілля

За словами самого ж Решетніка – перші побачення видались хвилюючими, але водночас – супроводжувались грандіозними планами на майбутнє. Вже тоді, на перших зустрічах – Григорій добре знав, як саме будуть звати їх сина-первістка. Чоловік в Христині відразу побачив майбутню дружину та відразу заявив їй, що їх майбутнього сина будуть звати Іваном. Адже саме так звуть батьки Григорія.

Григорій Решетнік відсвяткував 14-річчя весілля
Григорій Решетнік відсвяткував 14-річчя весілля

Агатове весілля – чудовий привід пригадати і про миті Медового місяця. Щоправда, він в молодят був скороченим – всього лише 4 дні. Вони виявились незабутніми і назавжди залишились в памʼяті чоловіка та дружини. Адже вони провели їх не будь-де, а в самому Парижі. І встигли прогулятись до Ейфелевої вежі заради першої сімейної фотосесії.

Григорій Решетнік пригадав, з чого розпочиналися їх відносини із Христиною
Григорій Решетнік пригадав, з чого розпочиналися їх відносини із Христиною

А ще – збудувати певні плани на майбутнє.

Григорій Решетнік показав найцінніший скарб, який йому подарувала дружина
Григорій Решетнік показав найцінніший скарб, який йому подарувала дружина

Знайомство та весілля з Христиною подарувало Григорію Решетніку і більш цінні скарби, аніж фотосесія біля Ейфелевої вежі. Їх шоумен також продемонстрував в Stories Instagram.

 

Цих скарбів налічується всього лише 3 і звуть їх Іван, Дмитро та Олександр. Саме їх, як результат першого знайомства показав зірковий батько Григорій Решетнік.

Нові статті

Схожі статті

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.