“Ми знову ростемо”: Іраклі Макацарія і Ліза Чічуа стануть батьками вдруге – бізнесмен підтвердив вагітність

Іраклі Макацарія не знайшов своє кохання на романтичному шоу "Холостяк", але знайшов за його межами обраницю, яка народила йому сина і вагітна вдруге.

Грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія і колишній учасник романтичного реаліті-шоу, разом із дружиною Лізою Чічуа радісно очікують на поповнення в родині. Пара, яка вже виховує однорічного сина, поділилася новиною про майбутнє дитя в соціальній мережі Instagram.

У рамках чуттєвої чорно-білої фотосесії Іраклі ніжно обіймає помітно округлий животик Лізи, демонструючи свою радість і щастя від майбутньої події. Підпис, який вони залишили, коротко передавав їхні емоції, вказуючи на те, що їхнє сімейне життя продовжує розвиватися.

Грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія повідомив, що стане батьком вдруге. Фото з Instagram @maqatsa
Грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія повідомив, що стане батьком вдруге. Фото з Instagram @maqatsa

Ця новина викликала хвилю позитивних коментарів серед шанувальників та українських зірок, які приєдналися до привітань. Відомі особистості, такі як Григорій Решетнік та Володимир Остапчук, висловили свої щирі побажання і радість з приводу цієї чудової події. Загалом, всі відзначили, яке велике щастя чекає на цю родину.

Іраклі та Ліза поки що не розкривають деталі щодо статі їхньої майбутньої дитини, а також точної дати її народження.

Грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія повідомив, що стане батьком вдруге. Фото з Instagram @maqatsa
Грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія повідомив, що стане батьком вдруге. Фото з Instagram @maqatsa

Нагадаємо, що в червні минулого року пара стала батьками вперше: у них з’явився син, якого вони назвали Георгієм. Закохані довгий час тримали вагітність в секреті. Іраклі був поряд із дружиною під час пологів, які тривали близько десяти годин. Він не раз зізнавався, що перша зустріч із сином викликала в нього сильні емоції, і він не зміг стримати сліз.

Відомо, що стосунки Іраклі та Лізи почали розвиватися три роки тому, а влітку наступного року вони святкували весілля в Тбілісі. Варто зазначити, що Ліза, як і Іраклі, має грузинське походження.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.