Помандрували з Шовкопляс подалі від студії “1+1”: Єгор Гордєєв показав, куди увіз Нелю і причину не приховав

Популярний український ведучий Єгор Гордєєв вирішив покинути студію "Сніданку з 1+1" та поїхати у мандри. І прихопив із собою колегу Нелі Шовкопляс. Куди відправилися ведучі?

Ведуча Нелі Шовкопляс багато років виходить в ефіри “Сніданку з 1+1” разом із своїм колегою Єгором Гордєєвим. Днями саме він прихопив із собою чарівну Нелі та відправився геть зі студії – подорожувати Україною.

Взагалі-то Гордєєва та Шовкопляс цілком можна назвати ідеальним екранним тандемом. Кожна їх поява в ефірі – це неймовірна феєрія контрастів, талантів і навичок. Однак в умовах студії професіоналізм команди ведучих відточується до автоматизму і стає чимось буденним та звичним.

Зовсім інша справа – коли ведучі змінюють локацію та виходять за межі студії. В інших умовах їх талант починає сяяти ще яскравіше. Нещодавно Шовкопляс та Гордєєв вирішили взяти приклад з ведучого-мандрівника Дмитра Комарова і розпочали… подорожувати Україною. Разом із знімальною командою вони опиняються в різних куточках України та звідти виходять на звʼязок із улюбленими глядачами.

Нелі Шовкопляс та Єгор Гордєєв опинилися в Чернігові біля відомого храму
Нелі Шовкопляс та Єгор Гордєєв опинилися в Чернігові біля відомого храму

Зокрема, днями на особистій сторінці Єгора Гордєєва в Instagram зʼявився новий допис, з якого можна дізнатися про те, що ведучі “Сніданку з 1+1” опинилися в українському місті Чернігів.

Під час реальної подорожі вони всією знімальною командою встигли зробити селфі поряд із найвідомішим храмом, який під час повномасштабного вторгнення прославився тим, що поряд із ним випускали залпи ракет. На початку 2022 року кадри із військовим пейзажем біля чернігівського храму облетіли увесь світ.

До речі, нещодавно і Єгор Гордєєв, і його екранна колега Неля Шовкопляс розповідали під час розмови із журналістами деякі подробиці зі свого особистого життя. Зокрема, 37-річна Шовкопляс змогла помиритися із чоловіком, з яким вже знаходилася на межі розлучення. Також ведуча розповіла про те, що її обранець ніколи не вдається до ревнощів до її колеги Єгора Гордєєва.

Єгор Гордєєв повідомив, куди вивіз Нелю Шовкопляс
Єгор Гордєєв повідомив, куди вивіз Нелю Шовкопляс

Сам Єгор також не змінив власної думки щодо серйозних особистих стосунків. Наразі ніяких серйозних стосунків в цього харизматичного хлопця немає. А ось із чоловіком Нелі Шовкопляс йому вдалось нещодавно познайомитись, коли той завітав до них на знімальний майданчик. Щоправда, результат цього знайомства залишився поза кадром.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.