Леся Нікітюк показала, чим займалась вночі: її новий обранець Бабчук буде задоволений солодким результатом

36-річна телеведуча Леся Нікітюк за останні кілька днів стала ще популярнішою завдяки новому коханню. В Stories Instagram закохана красуня показала, як проводить ночі і чому саме їй не спиться.

Леся Іванівна Нікітюк в 36 років нарешті знайшла особисте щастя. Красень-військовий Дмитро Бабчук має великі політичні амбіції та, судячи із цитат в соціальних мережах – замахнувся на крісло мера Одеси. Поки що хлопець Лесі служить в лавах ЗСУ, а вона, як справжня любляча жінка – чекає його вдома.

І якщо раніше, до появи Дмитра Бабчука – Леся Нікітюк опікувалась лише кудлатим песиком Рафіком, то зараз їй клопоту додалося. Зіркова ведуча розповіла, чому на її сторінці поменшало Stories і супроводила своє пояснення цілком зрозумілою світлиною.

Справа в тому, що дівчина робила дещо солоденьке для коханого Дмитра. Працювала над сюрпризом всю ніч і… вийшло дійсно смачно та апетитно. Чим же насправді займалась Леся вночі, що вдень їй довелося відсипатися?

Судячи з оприлюдненого фото – вона робила солодку випічку. Ось така метаморфоза трапилась із улюбленою ведучою Сергія Притули. В кадр потрапило деко для запікання, застелене пергаментом. На ньому помітні вже готові солоденькі коржики у вигляді кумедних та вухатих песиків. Зоопечиво домашнього виготовлення від Лесі Нікітюк виглядає насправді апетитно.

Леся Нікітюк показала, чим займалась вночі
Леся Нікітюк показала, чим займалась вночі

До речі, ведуча і раніше ділилась на своїй сторінці кулінарними шедеврами власного виготовлення. Зокрема, Нікітюк показувала улюблену шарлотку, борщ та квіти цукіні.

Отже, за повноцінне меню Дмитра Бабчука можна не турбуватися. Господиня з Лесі Нікітюк вийшла не менш гарна, ніж телеведуча. І її обранець точно не залишиться голодним. Як-то кажуть – і накормить, і напоїть.

Нагадаємо, що про романтичні відносини із військовослужбовцем Дмитром Бабчуком Леся Нікітюк натякнула декілька днів тому. Спочатку вона не стала розкривати обличчя коханого, а лише показала його спину, вкриту татуюванням.

Фанати Лесі Нікітюк впізнали її нового чоловіка та розсекретили його імʼя
Фанати Лесі Нікітюк впізнали її нового чоловіка та розсекретили його імʼя

Та пильні користувачі соціальних мереж відразу здогадались, хто саме став парою для Лесі Іванівни.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.