Розумні ваги не брешуть: Тіна Кароль похвалилася результатами схуднення – ось що робить з дівчатами йога

Тіна Кароль у соціальних мережах поділилась новими результатами схуднення. Тільки-но подивіться до чого призводять правильне харчування та регулярні заняття йогою. Вам це точно сподобається.

Українська поп-діва Тіна Кароль активно веде власні соціальні мережі. Творча професія, в якій працює артистка – передбачає життя в шаленому темпі, в якому повинно бути місце для догляду за собою. Адже зовнішність для співачки – це свого роду візитівка, завдяки якій на неї звертають увагу численні прихильники.

Тіна Кароль ретельно стежить за власним тілом, активно займається спортом та йогою, постійно розповідаючи в соціальних мережах про власні досягнення. Зокрема, виконавиця пісенних хітів “Стерва”, “Твої гріхи” та “Ніжно” показала ідеальний результат схуднення, а саме – цифри на розумних вагах.

Тіна Кароль показала, скільки зараз важить
Тіна Кароль показала, скільки зараз важить

Численні фанати Тіни Кароль змогли впевнитись у тому, що їх кумир дійсно слідкує за собою і це відображається не тільки на її зовнішності, але й вазі. Отже, скільки ж насправді важить Тіна Кароль, справжнє імʼя якої Тетяна Ліберман?

Якщо вірити розумним вагам, то зараз маса тіла в Тіни становить 52,6 кг. Слід зазначити, що ще наприкінці 2023 року вага в артистки була більшою. Кароль важила трохи більше 58 кг, але завдяки іншому підходу до власного здоровʼя, правильному харчуванню та спортивним тренуванням їй вдалося схуднути до 53.3 кг вже на початку 2024 року.

Тіна Кароль розповіла, скільки зараз важить
Тіна Кароль розповіла, скільки зараз важить

Як відомо, Тіна Кароль полюбляє заняття йогою. Раніше вона розповідала, що виконання надскладних асан зараз дається їй з легкістю. Артистка вміє дивувати прихильників не тільки неперевершеним виконанням пісень, але й стоянням на голові, супер-розтяжками та надскладними вправами, які роблять її фігуру жіночною та стрункою.

Уроки йоги Тіна Кароль вивчає без допомоги тренерів – лише завдяки онлайн-заняттям на Youtube. Співачка своїм прикладом надихає багатьох жінок стежити за своїм здоровʼям та займатись спортом.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?