“Він у мене не публічний”: чому KOLA приховує старшого на 13 років чоловіка-іноземця – ось вона правда

Співачка KOLA заміжня за чоловіком на ім'я В'ячеслав, який живе в Ізраїлі, але на публіці співачка його не показувала - чому ж артистка так ретельно його приховує і хто він такий?

Анастасія Прудіус, більше відома під сценічним ім’ям KOLA, нещодавно поділилася деякими деталями свого особистого життя. Співачка вже не раз зазначала, що її партнер В’ячеслав, тривалий час живе та працює в Ізраїлі. На одній із пресконференцій з прихильниками вона розповіла, що її чоловік є медиком і має власний бізнес.

KOLA підкреслила, що В’ячеслав завжди надає їй підтримку, радується її успіхам та активно зацікавлений у її творчості. Нещодавно він разом із мамою співачки вирушив до Києва, де KOLA готується до проведення великого концерту. Незважаючи на те, що В’ячеслав займається бізнесом, він надає перевагу приватності і не бажає виступати на публіці.

Співачка KOLA зізналась, чому насправді приховує свого чоловіка-іноземця
Співачка KOLA зізналась, чому насправді приховує свого чоловіка-іноземця

Співачка з повагою ставиться до цього рішення свого партнера і вирішила звернутися до своїх шанувальників із проханням утриматися від публікації фотографій або відео з В’ячеславом у соціальних мережах, підкреслюючи важливість захисту їхнього особистого простору.

На концерті буде присутній чоловік. Він приїде разом із матір’ю співачки з Більбао. Артистка підкреслила, що чоловік із повагою ставиться до її діяльності, і він насолоджується тим, чим вона займається. Він черпає натхнення з її роботи та підтримує її творчість. Співачка сподівається, що присутні на концерті люди не створюватимуть дискомфорту, уникаючи фотографування або зйомки його без дозволу.

Співачка KOLA зізналась, чому насправді приховує свого чоловіка-іноземця
Співачка KOLA зізналась, чому насправді приховує свого чоловіка-іноземця

Ця ситуація підкреслює важливість поваги до особистого простору, особливо коли йдеться про людей, які не прагнуть до публічності. Взаємоповага в особистих стосунках має величезне значення, і артистка висловила надію, що всі, хто відвідає концерт, розумітимуть цю динаміку.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?