А як же виглядає сестра Фреймут? Телеведуча показала свою меншу копію – знайдіть 3 відмінності (ФОТО)

Ольга Фреймут не єдина донька у сім'ї, але вона є старшою - як виглядає молодша сестра екс-телеведучої? Вони мають багато чого спільного - не лише зовнішність.

Відома українська ведуча Ольга Фреймут порадувала своїх прихильників рідкісними сімейними фотографіями. У своєму фотоблозі вона повідомила, що нещодавно зустрілася з молодшою сестрою Юлією в Іспанії. Ця зустріч відбулася в рамках заходу, присвяченого етикету, який Ольга проводила у Бенідормі. За її словами, Юлія активно допомагала у організації події.

На опублікованих фотографіях з ресторану, де проходила лекція, можна побачити прекрасно оформлений зал і слухачів, які уважно слухали ведучу. Ольга також зазначила, що всі кошти, отримані від продажу книг на заході, були спрямовані на благодійність.

Ольга Фреймут показалась разом зі своєю молодшою сестрою Юлією.  Фото з Instagram @freimutolia
Ольга Фреймут показалась разом зі своєю молодшою сестрою Юлією. Фото з Instagram @freimutolia

Вона поділилася своїми враженнями про подію, відзначаючи, як важливо зупинити моменти радості. Сестра, чарівний жовтень та магічні хризантеми на столі створили атмосферу, що надихала на теплі спогади. Ольга висловила вдячність за ідеальну організацію заходу та зізналася, що Бенідорм справив на неї незабутнє враження.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут оголосила про відкриття власного Клубу манер у Лондоні, що стало втіленням її давньої мрії. Разом з партнерами вона реалізувала проєкт, який відображає її глибокий інтерес до етикету, що вже не раз підкреслювався під час її участі у телевізійних шоу на цю тематику.

Ольга Фреймут показалась разом зі своєю молодшою сестрою Юлією.  Фото з Instagram @freimutolia
Ольга Фреймут показалась разом зі своєю молодшою сестрою Юлією. Фото з Instagram @freimutolia

Клуб манер, як зазначила Фреймут, буде відкритий для всіх українців, які проживають за кордоном. Всі лекції відбуватимуться українською мовою, що надасть можливість відвідувачам відчувати себе комфортно. Ольга планує активно залучати до занять досвідчених спікерів, а також сама буде брати участь у навчальному процесі.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.