Залишила йому все до копійки: Марічка Падалко розповіла всі “нюанси” розподілу майна з першим чоловіком

Наразі Марічка Падалко одружена вдруге, але до цього шлюбу телеведуча мала 15-річний союз, який не закінчився хепі-ендом - як все вирішилось із розподілом майна з першим чоловіком?

Українська телеведуча Марічка Падалко поділилася подробицями свого особистого життя, зокрема розповіла про свого першого чоловіка та причини розлучення. У своєму інтерв’ю на зірка програми ТСН пригадала, як познайомилася з колишнім партнером під час навчання в школі. Вони зустрілися, коли обидва були учнями, а він був головою журі на конкурсі краси, в якому Марічка брала участь.

Розповідаючи походження свого чоловіка, Марічка розповіла, що він ріс у забезпеченій сім’ї: його батько володів банком у 90-х.

Марічка Падалко розповіла про розподіл майна із першим чоловіком
Марічка Падалко розповіла про розподіл майна із першим чоловіком

Попри те, що Марічка вважала свого чоловіка ідеальним, їй не вистачало енергії та амбіцій у їхньому спільному житті. Під час шлюбу вона закохалася в Єгора Соболєва, в якому знайшла те, чого їй не вистачало. Ведуча зізналася, що не наважилася особисто повідомити про своє бажання змінити життя, проте її колишній партнер зрозумів усе самостійно. При оформленні розлучення Марічка вирішила відмовитися від поділу спільного майна, а питання опіки не виникло, оскільки у них не було дітей.

Марічка Падалко розповіла про розподіл майна із першим чоловіком
Марічка Падалко розповіла про розподіл майна із першим чоловіком

Телезірка висловила глибоку вдячність своєму першому чоловіку за те, що він не став ставити їй незручні питання щодо їх розлучення. Вона підкреслила, що їх розрив пройшов спокійно, без жодних суперечок чи розподілу майна. Більша частина активів була оформлена на нього, і навіть попри те, що це викликало б у багатьох сумніви, вона з легкістю погодилася на все.

Згадуючи момент, коли вони прийшли до нотаріуса, вона зазначила, що не зважала на погляди оточуючих, у тому числі і на здивування нотаріуски, яка дивилася на неї так, ніби питала, що вона робить. В той момент їй було все одно, адже вона прагнула почати нове життя з чистого аркуша.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?