“Замінив мені маму”: Тоня Матвієнко пригадала чарівний сон напередодні роковин смерті Ніни Митрофанівни

Донька Ніни Митрофанівни Матвієнко Тоня розповіла про дивний сон, який наснився напередодні роковин співачки. В ньому мама, якої вже немає – дала артистці пораду.

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко поділилася спогадами про свою знамениту маму, Ніну Митрофанівну. Нагадаємо, що вона пішла до Господа 8 жовтня 2023 року і сталося це за 2 дні до її дня народження. Ніні Матвієнко мало б виповнитись 76 років і з находи свята її донька Антоніна підготувала матусі сюрприз у вигляді пісні “Сік Землі”. Але не все так сталося, як гадалося.

Антоніна Матвієнко врешті решт випустила цю пісню, але вже тоді – коли мами не стало. З того сумного моменту пройшов цілий рік. І в роковини смерті Тоня розповіла, як прожила цей час без коханої мами.

Артистка зізналася, що напередодні 8 жовтня, коли виповнився рік зо дня смерті Ніни Миртофанівни – мама вперше за довгий час їй наснилася.

Мені й досі важко говорити – зізналася Антоніна в розмові із журналістами проєкту ЖВЛ

За словами співачки, яка продовжила справу знаменитої мами – вона майже усе своє життя шукала щастя і гналася за ним. Коли Ніни Митрофанівни не стало – зрозуміла, що поряд з живою мамою вона була найщасливішою.

Бережіть, що у вас є – наголосила Тоня Матвієнко

Також артистка розповіла про сюжет сну, який їй наснився перед роковинами маминої смерті. В ньому Ніна Митрофанівна явилася до неї, немов жива. Саме уві сні їм вдалося поговорити по душах. Тоня розмовляла із матусею та розповідала, що цікавого трапилося в їх родині за цей рік, що вперше провели без берегині.

Тоня Матвієнко розсекретила віщий сон про маму
Тоня Матвієнко розсекретила віщий сон про маму

За словами Антоніни – вона вже давно запланувала зробити концерт-присвяту в памʼять про Ніну Митрофанівну. І багато часу витратила на сумніви – треба це робити або ні. Але Ніна Митрофанівна прийшла до неї уві сні та благословила доньку зі словами: “Давай, ти зможеш”.

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.