Першим ділом діточки, а потім – літачки: український льотчик Дмитро Шкаревський готується стати батьком

Український льотчик Дмитро Шкаревський розповів про майбутнє поповнення в родині. Скоро дружина Лілія народить йому спадкоємця. Фото щасливого подружжя дивіться у нашому матеріалі.

Дмитро Шкаревський із позивним “Ектор” – український військовий льотчик та кавалер ордена Данила Галицького. В свої 27 років він має великий льотний досвід у вигляді пілота-винищувача. Але ця історія – зовсім не про те.

В соціальних мережах відомий український пілот повідомив про головне досягнення поточного 2024-го. Невдовзі Дмитро та його дружина Лілія стануть батьками. Подружжя зараз знаходиться в очікуванні немовляти і вперше оприлюднили “вагітні” світлини на своїх особистих сторінках.

На фото зображена маленька родина Шкаревських в обіймах один одного. Дружина пілота вдягнена у маленьку обтислу сукню чорного кольору та світло-зелений піджак із золотими ґудзиками. В руках щаслива майбутня мама тримає найдорогоцінніший знімок із першим зображенням майбутнього сина чи доньки. Стать дитини ані Дмитро, ані Лілія поки що не розкрили. Лише підписали світлини коротенькою фразою:

+1 – ніби натякаючи на те, що через кілька місяців їх в родині буде на 1 людину більше

Невідомо, на якому терміні вагітності зараз знаходиться Лілія Шкаревська, але завдяки обтислій сукні помітно, що животик в неї вже великий

В коментарях до цього допису користувачі почали залишати привітальні коментарі для майбутніх батьків.

Ліля, мої вітання – написала підписниця Софія Савчин

Мої щирі вітаннячка – висловилась дівчина на імʼя Оксі

Користувачка Оксана Стефуряк написала наступне:

Вау, щирі вітання!

Боже, вітаю! Ростіть здоровенькі! – ще один коментар до допису

Ух тиии! Вітаємо вас!

Нагадаємо, що Дмитро Шкаревський 10 лютого 2023 року був госпіталізований після невдалого вильоту. Хлопець пройшов тривалий курс реабілітації і на даний момент чекає на появу спадкоємця.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.