“Достойно прожити життя”: 51-річний Винник в анонсі до концерту заговорив про совість та отримав відповідь

Співак Олег Винник продовжує активно нагадувати фанатам про своє повернення. В його особистому акаунті TikTok зʼявився анонс концертного туру містами Європи. І в ньому артист заговорив про совість.

Український артист Олег Винник від початку повномасштабного вторгнення виїхав за кордон і вже понад 2 роки живе в Німеччині. З тої пори багато води втекло і велика кількість хейту була вилита на співака.

Багато хто дорікав Олегу Анатолійовичу у тому, що він в складні часи обрав себе та поїхав із небезпечного місця в Німеччину, резидентом якої є вже багато років. Втім, позиція багатьох українців виконавця не чіпляє. Адже в нього все одно залишилися його люди, з якими Виннику зручно, безпечно та тепло.

 

Власне, для своїх людей він і пісню випустив із відповідною назвою: “Мої люди”. А ще – організував концерт країнами Європи із приміткою “велике повернення”.

 

В одному із чергових анонсів виконавець заговорив про… совість.

 

Достойно прожити своє життя, не втративши своєї совісті, своєї суті – написав Олег Анатолійович

 

Однак цей допис співака сподобався не всім. Зокрема, один із дописувачів в черговий раз назвав Винника зрадником:

 

Зрадник! Гроші закінчилися, то згадав – що можна повернутись та заробити на вовчицях

Олег Винник заговорив про совість у соціальних мережах
Олег Винник заговорив про совість у соціальних мережах

Цей коментар набрав більш ніж 70 лайків, але не знайшов підтримки у справжніх фанатів артистка. Зокрема, цього коментатора назвали хейтером та диванним експертом. Зі словами “брись з каналу Олега” дописувачі прогнали непроханого гостя.

 

Тобі тут не раді – написала пані Лариса у відповідь на хейтерський коментар

 

Втім, диванний критик вирішив не відмовчуватись та написав, що час Олега Винника на українській сцені вже давно вийшов. І тепер він для багатьох українських поціновувачів пісенного мистецтва – лише зрадник.

А що ви думаєте з приводу повернення Олега Винника на сцену? Пишіть свою думку в коментарях.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?