Не холостячка, як думають всі: хто ж той щасливчик, серце якого вкрала Олена Кравець – він батько 3 дітей

Гумористка Олена Кравець щаслива мама трьох дітей, яка вже понад 20 років знаходиться у шлюбі - як все закрутилось у зіркового подружжя? Подробиці.

Історія Олени та Сергія Кравець почалася на сцені коледжу, де вони брали участь у КВН. Спочатку їхня дружба тривала досить довго, проте з часом вона перетворилася на щось більше – на романтичні стосунки. Вони стали парою, об’єднавши свою пристрасть до гумору, спільні інтереси та світогляд.

У пари стосунки розвивались досить стрімко і вони не гаяли часу, тож через певний час Олена дізналася про свою вагітність, що стало новим етапом у їхньому житті. Згодом пара відсвяткувала своє весілля, на якому зібрало більше ста гостей. Святкування, на яке новоспечене подружжя витратило чимало зусиль і фінансів, стало справжнім святом.

Олена Кравець розповіла, як підкорила серце свого чоловіка Сергія
Олена Кравець розповіла, як підкорила серце свого чоловіка Сергія

Протягом наступних років Сергій виявив незвичайне захоплення – він почав активно займатися автоперегонами. Цей вид спорту є небезпечним, але саме він став для нього справжнім покликом душі, і він не лише брав участь у міжнародних змаганнях, а й здобув ряд призів.

Олена Кравець розповіла, як підкорила серце свого чоловіка Сергія
Олена Кравець розповіла, як підкорила серце свого чоловіка Сергія

Сергій Кравець час від часу ділиться своїми думками про сімейні стосунки та особисті захоплення. Він зазначив, що його родина не намагається переконати його у своїх хобі. Це його особисте захоплення, і близькі люди це усвідомлюють. Більш того, вони підтримують його, хоча іноді й можуть бути нав’язливими.

Олена Кравець розповіла, як підкорила серце свого чоловіка Сергія
Олена Кравець розповіла, як підкорила серце свого чоловіка Сергія

Сімейне життя Кравців залишається в тіні, оскільки пара прагне зберегти свою приватність. Відомо, що Сергій Кравець є першим і єдиним чоловіком Олени Кравець, але більш детальнішу інформацію про його життя знайти досить складно. Проте відомо, що ця пара підтримує одне одного та живе разом вже більше 20 років і виховує трьох дітей, що свідчить про їхню гармонійну та міцну родину.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.