Щастя любить тишу, але це не про них: хто ж той новий бойфренд Лесі Нікітюк, який запав у її серце

Телеведуча Леся Нікітюк нарешті знайшла кохання свого життя, а саме коханого Дмитра Бабчука, з яким закрутила роман - сам чоловік теж підтвердив це.

Новий бойфренд відомої української телеведучої Лесі Нікітюк нарешті вирішив підтвердити свої стосунки з коханою, поділившись спільним знімком. Нещодавно його ім’я стало популярним у соціальних мережах, адже наприкінці минулого місяця телеведуча почала публікувати фото з таємничим чоловіком. В її Instagram щодня з’являлися нові кадри, на яких обличчя партнера було приховане, оскільки зірка свідомо не показувала його.

Користувачі мережі активно розслідували, хто ж цей загадковий бойфренд телеведучої. На численні запитання та зацікавленість своїх шанувальників телеведуча врешті-решт підтвердила, що її обранцем є Дмитро. Після цього зізнання пара більше не намагалася приховувати свої почуття, і телеведуча опублікувала спільне фото, підтвердивши романтичні стосунки.

Коханий Лесі Нікітюк офіційно підтвердив їхній роман
Коханий Лесі Нікітюк офіційно підтвердив їхній роман

Дмитро Бабчук вирішив висловити свою підтримку коханій, опублікувавши спільне фото з нею на своїй сторінці в Instagram. Зображення було зроблене в ліфті, раніше це фото зірка теж викладала, але обличчя її бойфренда не було видно, тож Дмитро показав оригінальне фото, де обличчя його видне.

Коханий Лесі Нікітюк офіційно підтвердив їхній роман. Фото з Instagram @special_my_profession
Коханий Лесі Нікітюк офіційно підтвердив їхній роман. Фото з Instagram @special_my_profession

На цьому фото Леся була зображена спиною до камери, в той час як обличчя Дмитра добре проглядалося. Ведуча вирішила скористатися можливістю, щоб продемонструвати свою підтягнуту фігуру. Варто зазначити, що її підписники оцінили зовнішній вигляд телеведучої. Український захисник не додав підпису до фотографії, обмежившись лише позначенням акаунту Нікітюк та використанням чорного сердечка у вигляді смайлика.

Цей момент став знаковим, оскільки ведуча вперше за тривалий час вирішила поділитися подробицями свого особистого життя. Раніше вона лише натякала на те, що ніколи не була в офіційному шлюбі, хоча отримувала кілька пропозицій. Був навіть момент, коли пара обговорювала можливість весілля, але зрештою ці плани так і не реалізувались.

Нові статті

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.