Залишив маму саму: де зараз 15-річний син Катерини Кухар – переїхав до США, а в Україну ні ногою

Катерині Кухар вже тривалий час приписують розлучення з Олександром Стояновим, а як же їхній 15-річний син? Прима-балерина вирішила відправити його до США - назавжди?

Син знаменитої української балерини Катерини Кухар нещодавно переїхав за кордон, де розпочав навчання у двох навчальних закладах – американському та українському. Цей новий етап його життя стартував у вересні, і тепер хлопець ділиться своїми першими успіхами.

Адаптація до нового життя в Сполучених Штатах виявилася не без труднощів. Тимур відчуває ностальгію за батьківщиною та рідними, але наразі його основна увага зосереджена на навчанні. Він розуміє, що поєднувати освіту в обох школах є складним завданням, але впевнений у своїй здатності впоратися з цим викликом.

Катерина Кухар розповіла про переїзд її сина до США
Катерина Кухар розповіла про переїзд її сина до США

Однією з найбільших труднощів для нього є ранні пробудження для занять. Проте, незважаючи на ці складнощі, хлопець поступово адаптується до нового ритму життя. Навчання в двох освітніх системах вимагає від нього значних зусиль, але Тимур завжди готовий шукати нові виклики, які мотивують його продовжувати розвиватися.

На сьогоднішній день син Катерини проявляє значний інтерес до сфери бізнесу, економіки та нерухомості, що спонукає його глибше занурюватися в ці дисципліни. Однак, його захоплення не обмежуються лише навчанням. Він активно займається спортом, зокрема віддає перевагу таким видам, як футбол, баскетбол та великий теніс.

Катерина Кухар розповіла про переїзд її сина до США
Катерина Кухар розповіла про переїзд її сина до США

Вибір предметів, які він вивчає, базується на його інтересах. Серед них іспанська мова, математика, маркетинг, економіка, бізнес, фізкультура та біологія.

У той же час, варто зазначити, що Катерина виховує доньку Анастасію. Дівчинка наразі живе з матір’ю та навчається у школі в Києві. Окрім цього, останнім часом у медіа активно обговорюються чутки про можливе розлучення Катерини з її чоловіком Олександром, а також про нові романтичні стосунки прими-балерини.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?