Жінка в “Total Black”: мама Сердючки Інна Білоконь затьмарила всіх конкуренток на серце Андрія Данилка

Інна Білоконь – українська акторка, яка багатьом українцям запамʼяталася в ролі "мами" Вєрки Сердючки. 10 жовтня вона відсвяткувала 56-й день народження та показала себе в святковому образі.

Інна Вікторівна Білоконь – українська артистка, яка багатьом українським глядачам запамʼяталася в ролі одинокої та незграбної “мами” Вєрки Сердючки. Артистка виходить на сцену у бабусиній хустці, довгій спідниці і сорочці-вишиванці і зовні дуже нагадує звичайнісіньку сільську бабусю. Але в реальному житті Інна Білоконь може дати фору майже всім претенденткам на серце свого колеги, 51-річного холостяка Андрія Данилка.

Минулого четверга, 10 жовтня, Інна Білоконь відсвяткувала 56-й день народження. Поряд із артисткою в це особливе для неї свято були найрідніші люди: донька Яна Макогон, маленька онучка та зять.

Святковий день “мама” Сердючки провела в родинному колі, знявши із себе сценічний костюм бабусі і здивувавши численних фанатів своїм розкішним та жіночним зовнішнім виглядом. У свій день народження Інна Вікторівна вбралася у чорну сукню довжиною в підлогу та зробила собі зачіску у вигляді пишних локонів-завитків. Святковий образ артистки не обійшовся без стильних аксесуарів та вечірнього макіяжу. Маленький золотий клатч та браслет на руці чудово гармоніювали із нарядом артистки.

Святковий образ Інни Білоконь
Святковий образ Інни Білоконь

Слід зазначити, що у свої 56 років Інна Вікторівна Білоконь виглядає бездоганно і до неї точно неможливо застосувати статус “бабусі”. І хоча її єдина донька Яна кілька місяців тому подарувала мамі онучку — Інна Вікторівна все ще може затьмарити жіночою красою та вродою багатьох прихильниць свого зіркового колеги Андрія Данилка.

До речі, Андрій Михайлович також не забув привітати свою сценічну “маму” із днем народження. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він оприлюднив запальний відеоролик із Інною Вікторівною, в якому вона танцює поряд зі своєю сценічною “донькою”.

Танцюй, поки молода! З ювілеєм! Ми! – ось так підписав свою привітальну листівку Андрій Михайлович

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?