Дядя Жора розкрив секрет свого 23-річного шлюбу: цього “золотого” правила мають дотримуватись всі чоловіки

Дядя Жора – сценічний псевдонім українського шоумена Вадима Мичковського. Ведучий активно веде соціальні мережі і саме там поділився із фанатами головним правилом міцного шлюбу.

Дядя Жора – популярний український співак, шоумен, ведучий та актор. В минулому він був капітаном команди веселих та кмітливих “Три товстуни”. До сьомого класу школи усі знали його як Вадима Мичковського, а потім він отримав прізвисько “Жора”. Завдяки йому вже у дорослого чоловіка і зʼявився сценічний псевдонім.

49-річний Дядя Жора вже давно обзавівся родиною. Дружину шоумена звуть Наталія і вони йдуть разом по життю вже 23 роки. Жінка популярного ведучого успішно будує карʼєру тренера та експерта в галузі здорового життя.

Ця зіркова пара створила свій родинний союз в 2001 році. Через рік після весілля подружжя стали батьками свого первістка – доньки Уляни. Згодом в них народилась ще одна донечка – Устина.

Дядя Жора розповів золоте правило щасливого і багаторічного шлюбу
Дядя Жора розповів золоте правило щасливого і багаторічного шлюбу

За багато років подружнього життя Дядя Жора зміг вивчити “золоте” правило кожного одруженого чоловіка. Нещодавно він поділився ним на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Зірковий ведучий повідомив, як їм з Наталією вдалось за понад два десятки років зберегти родинне щастя, тепло і кохання.

Ми щасливі тому, що у нас в стосунках є одне золоте правило – повідомив Дядя Жора

Артист супроводив цим дописом відео, на якому він сидить поряд із дружиною за столом та щасливо посміхається, обіймаючи її. На задньому плані помітні дверцята холодильнику, які майже повністю обклеєні їх родинними світлинами.

Золоте правило щасливого шлюбу від Дяді Жори
Золоте правило щасливого шлюбу від Дяді Жори

Що ж це за правило, на якому стільки років тримається шлюб Дяді Жори та його коханої дружини? Шоумен розповів про нього у тому ж відео. Ось воно:

У всьому винен я

Отже, якщо ви вже у шлюбі і хочете, аби він був міцним та існував багато років – скористайтесь цим правилом від Дяді Жори. І буде вам тепле родинне щастя та кохана жінка поруч.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?