Одна колишня у Москві, інша – у Нью-Йорку: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу похизувалася новим життям

Колишня дружина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус похизувалася моментами холостяцького життя. Після розлучення красуня вирішила жити повним життям та почала подорожувати.

Популярність української візажистки Лілії Реус значно зросла після того, як вона вийшла заміж за екс-чоловіка Ані Лорак – турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Зіркова пара побралася в червні 2023 року, але не змогли прожити під одним дахом навіть 12 місяців.

Лілія Реус показала себе в Нью-Йорку
Лілія Реус показала себе в Нью-Йорку

Офіційно свій статус розлученої дівчини Лілія Реус підтвердила 28 березня 2024 року в соціальних мережах.

Я офіційно розлучена. На цьому все…The end! – повідомила своїм фанатам візажистка

Також Реус додала прохання до людей, щоб вони цінували та берегли один одного.

З моменту розлучення із Муратом Налчаджиоглу пройшло більш ніж півроку. За цей час Лілія Реус трохи прийшла до тями та продовжила жити повним життям. Судячи із останніх її Stories Instagram – дівчина зовсім не засмучена тим, що залишилась без пари. Навпаки, Реус вирішила радувати себе самостійно.

Візажистка Лілія Реус та бізнесмен Мурат Налчаджиоглу
Візажистка Лілія Реус та бізнесмен Мурат Налчаджиоглу

Красуня відправилась у подорож за кордон і показала миті свого відпочинку. Якщо поглянути на світлини – відразу стає зрозумілим, де зараз знаходиться екс-обраниця турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу.

Місцем геолокації Лілії Реус позначено Нью-Йорку. Дівчина влаштувала собі невеличку фотосесію на тлі нічних пейзажів великого міста. В кадр потрапила і сама Лілія Реус, і усі навколишні будівлі із сяючими банерами та вітринами.

Помітно, що українська візажистка стоїть на велосипедній доріжці із відповідною розміткою. Вона вдягнена у світло-блакитні джинси із чорним паском та рожеву кофтину. Імовірно, на осінніх вулицях Нью-Йорку вже прохолодно, адже поверх цього одягу Реус накинула довгий білий кардиган.

Лілія Реус опинилася в Нью-Йорку
Лілія Реус опинилася в Нью-Йорку

Позаду екс-дружини помітна червона машина, а сама вона “вдягла” на обличчя щасливу посмішку, яка чудово пасує до її прогулянкового наряду. Після розлучення з Муратом Налчаджиоглу Лілія Реус стала ще вродливішою та розквітла, немов весняна квітка.

 

І дарма, що зараз надворі вже осінь – для справжньої красуні пора року немає жодного значення. Вона буде квітнути навіть серед похмурої погоди, злив та у будь-який час доби.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.