Більше не разом: 31-річний ALEKSEEV підтвердив розрив із співачкою-росіянкою – закрутив роман з іншою

ALEKSEEV протягом тривалого часу мав стосунки з Уляною Синецькою, але згодом почали ширитись чутки про кінець роману - співак вперше розповів, як все є насправді.

Відомий співак, що виступає під псевдонімом ALEKSEEV нещодавно підтвердив інформацію про розрив зі своєю партнеркою, російською співачкою Уляною Синецькою, яка колись була учасницею популярного гурту “ВІА Гра”. Стосунки між ними тривали протягом п’яти років, і пара спільно проживала у Києві, де Синецька висловлювала бажання стати громадянкою України.

Останнім часом про їхні стосунки не надходило жодних новин, оскільки вони перестали з’являтися разом на публіці і не ділилися спільними фотографіями в соціальних мережах. Це викликало чутки та спекуляції щодо стану їхніх відносин.

ALEKSEEV офіційно підтвердив розрив із співачкою Уляною Синецькою
ALEKSEEV офіційно підтвердив розрив із співачкою Уляною Синецькою

Згодом Микита підтвердив розрив стосунків з Уляною, проте не став вдаватися в подробиці причин. Він лише зазначив, що між ними зник той зв’язок, який колись був дуже важливим. У своїх роздумах співак зазначив, що вони, можливо, загубили те, що шукали, і втратили себе в процесі. Це повідомлення викликало зацікавленість серед шанувальників, які сподівалися на інше завершення їхньої історії.

ALEKSEEV, вказав на те, що іноді у спілкуванні з ним виникають труднощі. Артист підкреслив, що не має схильності до аб’юзу, проте визнає наявність проблем, пов’язаних із перепадами настрою. Зокрема, ALEKSEEV зізнався, що йому важко відкриватися новим людям, і навіть найближчі до нього друзі не знають багатьох деталей його життя.

ALEKSEEV офіційно підтвердив розрив із співачкою Уляною Синецькою
ALEKSEEV офіційно підтвердив розрив із співачкою Уляною Синецькою

Він розповів про свою схильність до емоційних коливань, які можуть значно впливати на його поведінку. Коли його настрій змінюється, артист іноді повністю закривається від інших, навіть від тих, хто прагне йому допомогти. Це може створювати певні труднощі для тих, хто намагається підтримати його в складні моменти.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?