“Пара Євген + Адель”: Лілія Ребрик знайшла нареченого для наймолодшої донечки – він теж із зіркової родини

Українська ведуча Лілія Ребрик в березні 2024 року стала мамою втретє. З того моменту пройшло вже більш ніж півроку. Дівчинка підросла і завдяки мамі відшукала собі нареченого.

Телеведуча Лілія Ребрик замилувала соціальні мережі новим відео із наймолодшою донечкою Аделіною. Попри маленький вік дівчинка вже встигла знайти собі нареченого. Ним виявився син знаменитого актора Олексія Нагрудного.

У відеоролику, який зіркова ведуча оприлюднила на своїй сторінці в Instagram кілька днів тому – окрім неї та Аделінки присутній український актор Олексій Нагрудний із своїм маленьким сином Євгеном. Як відомо, молодший нащадок в артиста та його дружини народився на початку 2024 року – у лютому. Водночас його новоспечена наречена Аделіна Дика зʼявилася на світ трохи пізніше, а саме – 15 березня.

Лілія Ребрик познайомила молодшу доньку із сином Олексія Нагрудного
Лілія Ребрик познайомила молодшу доньку із сином Олексія Нагрудного

Лілія Ребрик у відеоролику тримає на руках маленьку донечку, а Олексій Нагрудний, відповідно – сина Женю. Зіркові батьки підносять своїх діточок обличчями один до одного, щоб вони змогли добре один одного роздивитися. Помітно, що Адель та Женя зацікавлені один в одному и виявляють неабиякий інтерес.

Лілія Ребрик познайомила молодшу доньку із сином Олексія Нагрудного
Лілія Ребрик познайомила молодшу доньку із сином Олексія Нагрудного

Цілком імовірно, що ця маленька зустріч двох малят в подальшому переросте у дитячу дружбу – хто його знає, як Доля поверне.

Починаємо обирати наречених. Пара Євген + Адель співпала – пожартувала у дописі до відео Лілія Ребрик

 

Користувачі соціальних мереж відразу почали коментувати миле родинне відео. Наприклад, один із них нагадав, що купа наречених є ще й в подружжя Решетніків. Інший дописувач назвав продемонстровану ситуацію “неймовірним сюжетом”.

Лілія Ребрик познайомила молодшу доньку із сином Олексія Нагрудного
Лілія Ребрик познайомила молодшу доньку із сином Олексія Нагрудного

Нагадаємо, що Лілія Ребрик – багатодітна мама. Окрім Аделіни в неї ще дві доньки: Діана та Поліна.

В Олексія Нагрудного також є старша дитина – син Олександр. Зараз хлопцю вже 15 років. Обох синів артисту народила дружина Світлана Горошкова.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?