Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому перша дружина Володимира Остапчука занесла його у “чорний список”

Володимир Остапчук одружений втретє, але про першу дружину майже нічого й не чути - чому ж не склались стосунки в шоумена із Оленою Войченко, яка зробила його батьком двох дітей.

Володимир Остапчук і Олена Войченко протягом кількох років після розлучення активно обговорювали свої стосунки публічно, ділячи дітей та обмінюючись образливими коментарями в соціальних мережах. Володимир визнає, що в його діях було чимало помилок, і він усвідомлює, що деякі речі не варто було ані говорити, ані робити. Він має почуття сорому за те, що сталося.

Екс-дружина Володимира Остапчука розповіла, чому не спілкується з ним
Екс-дружина Володимира Остапчука розповіла, чому не спілкується з ним

Щодо дітей, Остапчук зазначає, що їхнє життя складається вдало. Емілія та Еван разом з матір’ю переїхали до Торонто через повномасштабне вторгнення. Володимир також висловив подяку Олені за те, як вона піклується про дітей і виховує їх.

Сама жінка розповідала, що її шлюб з Володимиром ще в шлюбі давно перестав бути ідеальним. Значним моментом у їхніх стосунках стало “Євробачення-2017”, де Вова був у ролі ведучого. Цей період приніс йому значну популярність і він відчув себе надзвичайно впевненим у своїй привабливості. Зростання уваги з боку жінок, спонукало його до зради.

Екс-дружина Володимира Остапчука розповіла, чому не спілкується з ним
Екс-дружина Володимира Остапчука розповіла, чому не спілкується з ним

Жінка пригадує, як її партнер висловив бажання кардинально змінити своє життя, прагнучи піти до іншої жінки. Проте вже через два тижні його бажання змінилося, і він зізнався, що не знає, чого насправді хоче. У нього виникли нові сумніви, і він почав думати про інших можливих партнерів. З часом він зрозумів, що хоче родину, і жінка, вважаючи, що кожен може помилятися, вирішила його пробачити.

Олена сподівалася, що народження сина Евана зміцнить їхні стосунки, проте незабаром зрозуміла, що це була помилка. Її партнер прагнув свободи у всіх її проявах, не бажаючи обтяжувати себе обов’язками. Навіть під час відпочинку з новонародженою дитиною він виявляв байдужість до сімейних справ.

Екс-дружина Володимира Остапчука розповіла, чому не спілкується з ним

Олена дізналась, що її чоловік неодноразово зраджував їй, одного разу вона натрапила на його переписку з іншими жінками. Ця знахідка справила на неї глибоке враження і залишила багато запитань. Відчуваючи постійний біль від зрад, вона прийняла рішення і попросила Володимира піти з дому.

Сьогодні Олена стикається з труднощами, адже підтримка з боку Володимира є непостійною. Щоб забезпечити себе та дітей, вона змушена працювати перекладачем, що додає додаткових зусиль у її повсякденне життя. Сам Володимир спілкується зі своїми дітьки по відеозв’язку, але не транслює цього за бажанням Олени.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.