Ходила на кастинг ніг до Святослава Вакарчука: Маша Єфросиніна вперше розповіла, як пройшов її 1999-й рік

Телеведуча Маша Єфросиніна зловила ностальгію та пригадала початок своєї кар'єри - кастинг ніг до відомого гурту був успішно пройдений. Про що йдеться?

Ведуча українського телебачення Маша Єфросиніна та співачка Оля Полякова відвідали концерт відомої української групи “Океан Ельзи”, який проходив у Київському Палаці спорту. Обидві зірки не прийшли на захід самі – їх супроводжували діти. Син Маші, Сашко, та старша донька Олі, Маша, стали чудовою компанією для дорослих. Під час концерту всі разом насолоджувалися музикою та активно танцювали.

Маша Єфросиніна розповіла, як проходила кастинг ніг в кліп Океану Ельзи. Фото з Instagram @mashaefrosinina
Маша Єфросиніна розповіла, як проходила кастинг ніг в кліп Океану Ельзи. Фото з Instagram @mashaefrosinina

У своєму Instagram Маша поділилася атмосферою цього довгоочікуваного концерту, розмістивши фото з сином у залі. Виявилося, що молодший фанат “Океану Ельзи” з нетерпінням чекав на цю подію, тому його зіркова мама вирішила здійснити його мрію потрапити на шоу. Ведуча зазначила, що це не лише було бажання сина, а й її власне, адже концерт “Океану Ельзи” для неї це щось неймовірне.

Маша Єфросиніна також поділилася особистою історією, яка глибоко відображає її шлях у світі становлення кар’єри. Вона пригадала момент з 1999 року, коли в студії шоу “Підйом”, яке вона вела, з’явилися молоді рокери. Ці музиканти звернулися до неї з проханням правильно вимовити назву їхнього гурту “Океан Ельзи” і представили свій перший кліп на пісню, яка мала неабияке значення для їхньої кар’єри.

Маша Єфросиніна розповіла, як проходила кастинг ніг в кліп Океану Ельзи. Фото з Instagram @mashaefrosinina
Маша Єфросиніна розповіла, як проходила кастинг ніг в кліп Океану Ельзи. Фото з Instagram @mashaefrosinina

У той же час, вона згадала, що кілька місяців раніше її подруга запросила її взяти участь у кастингу для зйомок, де шукали дівчат для виконання сцен з цієї ж пісні, а саме, потрібні були ноги, які спускались зі сходинок. Тож насправді цей гурт для Маші має велике значення вже протягом більш як 20 років. Вся ця історія наповнена ностальгією та емоціями, які залишили слід у її пам’яті.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?