Пудрові кросівки, обтягуючий топ і чорний низ: мініатюрна Марічка Падалко стала найкрасивішою ведучою 1+1

Марічка Падалко не перестає дивувати своїх шанувальників: телезірка показалась у спортивному одязі і пробігла 21 кілометр - це вам не в кадрі стояти.

Марічка Падалко завжди відзначається своєю активною участю у різних марафонах, і нещодавно вона приєдналася до міського марафону незламності 2024. Цей захід став ще одним свідченням її спортивної витривалості та відданості здоровому способу життя.

У своєму акаунті в Instagram вона поділилася враженнями про марафон, продемонструвавши своє спортивне вбрання, що складалося з чорних лосин та чорного топа, які вигідно підкреслювали її фігуру. У руках вона тримала синьо-жовтий прапор з елементом логотипу каналу, що символізувало підтримку та єдність.

Зірка 1+1 Марічка Падалко показалась у ефектному образі. Фото з Instagram @marichkapadalko
Зірка 1+1 Марічка Падалко показалась у ефектному образі. Фото з Instagram @marichkapadalko

Сама Марічка пробігла 21 км. Цей марафон став особливим, оскільки учасники змагалися, вносячи свій вклад у популяризацію активного способу життя та національної ідентичності. Падалко продемонструвала вражаючий результат, який підкреслює її спортивний дух і прагнення досягати нових висот.

Завдяки своїй активній участі у таких подіях, Марічка Падалко надихає своїх підписників та шанувальників, закликаючи їх займатися спортом. Її приклад показує, як можна поєднувати роботу, творчість та спорт, що робить її особистістю, якою можна захоплюватися.

Зірка 1+1 Марічка Падалко показалась у ефектному образі
Зірка 1+1 Марічка Падалко показалась у ефектному образі

У марафоні взяли участь 9600 учасників, а ще близько 600 осіб долучилися до заходу онлайн, навіть з таких екзотичних місць, як Антарктида. Серед бігунів були як професіонали, так і аматори, а також військові, які підтримали цю ініціативу.

Київський марафон проходить щорічно в центрі столиці з 2010 року, збираючи десятки тисяч учасників з України та інших країн світу. Однак на фоні повномасштабного вторгнення, марафон не відбувся. Минулого року попри всі труднощі, марафон знову зібрав понад шість тисяч учасників, підтверджуючи його важливість для незламних українських бігунів.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?