Тернистий шлях до слави: 71-річний Іво Бобул розповів, ким працював до того, як став популярним співаком

Співак Іво Бобул в свої 71 і досі памʼятає, яким непростим був його шлях на естраду. Артист розповів, ким йому довелось попрацювати, перш ніж стати популярним виконавцем.

Майбутній естрадний співак Іво Бобул, якого знає вся Україна – будував свою творчу карʼєру, ідучі тернистим шляхом. Артист доволі рано втратив батька і йому довелось взяти відповідальність і за своє життя, і за маму, яка залишилась на самоті.

В одному із своїх інтервʼю Іво Бобул пригадував, що втрата батька обумовила те, що йому довелося піти працювати та на певний час забути про свою мрію – музику. Хоча майбутній співак і бажав навчатись в музичній школі.

Коли Іво закінчував середню школу – йому на очі потрапило оголошення. В одне із училищ міста Словʼянська Донецької області набирали учнів. Юнаку з Буковини запропонували навчатись за фахом “токар керамічних виробів” в ПТУ № 76.

Іво Бобул розповів про тернистий шлях до слави
Іво Бобул розповів про тернистий шлях до слави

Вже під час навчання Іво Бобул влаштувався на практику за фахом і йому навіть платили на це гроші. Згідно із спогадами Іво Бобула – тоді йому платили 97 радянських рублів. Певну частину коштів майбутній артист залишав собі. Решту – надсилав мамі в якості допомоги.

За словами Іво Бобула – він пішов навчатися на токаря не від доброго життя. Бо на той момент він навіть не міг собі дозволити купити навіть одяг чи взуття.

Коли навчання скінчилося – Іво Бобул повернувся додому – на Буковину. Однак мрія про музику та гастролі знов від нього віддалилася. В хлопця захворіла мама і йому довелося знов забути про прагнення займатись творчістю та знов шукати роботу – аби було, на що жити. На той момент артист працевлаштувався на будівництво.

Іво Бобул розповів про свій шлях до української естради
Іво Бобул розповів про свій шлях до української естради

Лише згодом Іво Бобулу вдалося познайомитись із диригентом. Ця зустріч сталась завдяки сестрі майбутнього співака. Фахівець відразу побачив талант юнака та запросив його… співати в ресторані.

Потім була служба в армії, де Іво Бобул активно виступав у складі військового ансамблю. Після повернення додому із армійської служби він розпочав будувати музичну карʼєру.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?