Не холостячка, як думають всі: 35-річна Ольга Мартиновська відкрила завісу “неідеального” особистого життя

Зірка МастерШефа Ольга Мартиновська вже була у шлюбі, але він був невдалим. Зараз серце кулінарки зайняте іншим чоловіком - що відомо про їхні стосунки та сварки?

Ольга Мартиновська розповіла про стосунки з новим партнером Русланом, адже незважаючи на її бажання поділитися щастям, вона все ж таки мало коментує цей роман через волю свого обранця, який не бажає, щоб їхні стосунки стали об’єктом публічності. Ольга вирішила поважати його рішення, незважаючи на власне прагнення говорити про свої почуття.

Кулінарка пригадала, що в попередньому шлюбі вона прожила лише рік, і після цього довгий час вона була зосереджена на роботі та вихованні дитини. Тепер, коли у її житті з’явилися нові стосунки, вона відчуває, що хоче ділитися цим щастям зі світом. Однак, з огляду на позицію Руслана, вона обрала стриманість і обмежилася загальними висловлюваннями.

Зірка МастерШеф Ольга Мартиновська розповіла про сварки зі своїм коханим
Зірка МастерШеф Ольга Мартиновська розповіла про сварки зі своїм коханим

Мартиновська поділилася також деякими деталями свого особистого життя, розповідаючи про стосунки з партнером. Вона зазначила, що впродовж їхнього спільного проведення часу виникали різноманітні ситуації, але завжди їм вдавалося знайти порозуміння завдяки відкритому діалогу.

Хоч і між ними траплялися конфлікти і непорозуміння, але вона вважає ці моменти звичайними для будь-яких стосунків. На її думку, основою вирішення побутових проблем є здатність домовлятися і вести здорову розмову.

Зірка МастерШеф Ольга Мартиновська розповіла про сварки зі своїм коханим
Зірка МастерШеф Ольга Мартиновська розповіла про сварки зі своїм коханим

Зірка також підкреслила, що вони виховують дітей від попередніх шлюбів, але наразі Оля не планує мати спільних дітей з теперішнім партнером. Вона зазначила, що в майбутньому прагне присвятити більше часу собі. Мартиновська висловила свої сподівання щодо материнства, зізнавшись, що колись думала, що встигне стати матір’ю до 35 років.

Проте, досягнувши цього віку, вона зрозуміла, що плани не завжди здійснюються так, як задумано. Досвід материнства у статусі одинокої матері залишив певний слід, і вона відчуває потребу в особистому часі для себе, що вважає важливим.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?