Найкрасивіша жінка України Даша Астаф’єва вперше показала свою маму: у шкіряних штанах і з модним боб-каре

Для Даші Астаф'євої сім'я на першому місці, тож у її соцмережах часто можна побачити її маму, яка з нею схожа, як дві краплі води - як вона виглядає?

Відома українська співачка Даша Астаф’єва, яка раніше ділилася своїми думками щодо питань її батьків про онуків, нещодавно вперше за довгий час показала своїм підписникам свою маму. Це викликало позитивні емоції серед її шанувальників, адже зірка активно спілкується з ними через Instagram.

Часто фанати самої співачки висловлюють зауваження Даші, зазначаючи, що давно не бачили її спільних фотографій з матір’ю. І, звісно, співачка не змусила себе довго чекати, вразивши шанувальників новим знімком, де вона позує разом зі своєю найріднішою людиною, але Даша була зображена на плакаті на вулиці, а біля нього сфотографувалась мама.

Даша Астафʼєва вперше показала, як виглядає її мама Ірина. Фото з Instagram @da_astafieva
Даша Астафʼєва вперше показала, як виглядає її мама Ірина. Фото з Instagram @da_astafieva

На опублікованому фото мама Даші, Ірина, виглядала стильно: вона була одягнена в чорні шкіряні штани, червону кофту та жилетку, а образ доповнювала елегантна дамська сумка. Посмішка на обличчі Ірини та стильна зачіска лише підкреслювали її привабливість. На фоні фотографії виднівся плакат самої Даші, а сама Астаф’єва її фотографувала, що ще більш підсилило цікавість зі сторони підписників одразу побачити схожість між двома жінками.

Даша Астафʼєва вперше показала, як виглядає її мама Ірина. Фото з Instagram @iya_astafieva
Даша Астафʼєва вперше показала, як виглядає її мама Ірина. Фото з Instagram @iya_astafieva

Шанувальники Даші одразу помітили, що обидві жінки мають багато спільного: вони поділяють схожі риси обличчя, зокрема посмішку, вилиці та ніс. Це відображає не лише зовнішню схожість, але й душевний зв’язок між ними. Даша підписала знімок, назвавши матір своєю “зіркою”, що свідчить про теплі почуття та повагу до неї.

“Моя зірка, мамуня”.

І Даша, і Ірина без сумніву є справжніми красунями, і їхня схожість не може залишити байдужими фанатів.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.