Житель Берліна Олег Винник заговорив про совість і сказав, як достойно прожити життя: краще б і далі мовчав

Пройшло вже більше двох років з того моменту, як Олег Анатолійович Винник став в Україні персоною нон-грату. Спочатку він втік до Німеччини – тепер хоче повернутися. Але не все так просто.

Олег Винник восени 2024 року оголосив про велике повернення. З моменту його втечі до Німеччини пройшло більш ніж 2 роки. За цей час артист сповна відчув на собі тиск з боку незадоволених українців та хейтерів. Багатьом співвітчизникам позиція співака здалася негарною та й що там казати – безсовісно він вчинив, обравши себе і свій комфорт.

Однак обурення суспільства ніяким чином не торкнулось струн душі кумира вовчиць. Він попри незадоволення вирішив знов будувати пісенну карʼєру. Можна сказати – з нуля.

Восени 2024 року Олег Винник оголосив про своє велике повернення. Артист запланував гастрольний тур країнами Європи. На персональній сторінці в соціальній мережі TikTok Олег Анатолійович оприлюднив особливий допис із анонсом майбутньої події. Головним героєм чорно-білого відео став сам артист. Вдягнений в джинсовий костюм та чорну футболку, Винник танцює на сцені, а навколо ходять натовпи людей.

Повернення Олега Винника на сцену сподобалось не всім
Повернення Олега Винника на сцену сподобалось не всім

Новий допис артиста зібрав понад 3 тисячі лайків, але активність співака-втікача сподобалась не всім. Це було помітно, зокрема, завдяки коментарям. Наприклад, один із дописувачів на імʼя Юрій обізвав Винника зрадником та зазначив, що той вирішив повернутись та підзаробити на вовчицях, бо гроші скінчилися.

Повернення Олега Винника на сцену сподобалось не всім
Повернення Олега Винника на сцену сподобалось не всім

Цей коментар став найбільш популярним та набрав з моменту публікації 126 лайків. Фанати Олега Анатолійовича визначили цього Юрія як хейтера, який в окопах ніколи не сидів та пороху не нюхав. Він також отримав від згаданих вовчиць статус “диванного експерта”.

Повернення Олега Винника на сцену сподобалось не всім
Повернення Олега Винника на сцену сподобалось не всім

Інший користувач, якого звуть Олександром, написав наступне:

 

Ніколи тобі вже не світить такої популярності, як до війни. В Україні вже повно молодих талановитих співаків

 

“Вовчиця” Лариса і цього персонажа обізвала хейтером і розповіла йому, що:

 

Таких, як Олег – немає і не буде. Бо Олег – талантище від Бога, якому немає рівних

Повернення Олега Винника сподобалось не всім
Повернення Олега Винника сподобалось не всім

Хейтери Винника не оминули увагою коментар фанатки та зазначили, що для більшості українців Винник вже давно перевтілився в лукаву людину і самолюба.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.