17-річна донька Лідії Таран і Андрія Доманського приголомшила заявою із Франції: “Якби ж я була в Україні”

Лідія Таран разом із донькою Василиною вже майже 3 роки проживають у Франції, але схоже, що дівчинка мріє про повернення назад до України - про що йдеться?

Нещодавно донька ведучої ТСН Лідії Таран, Василина, відзначала своє 17-річчя. Ця юна леді, яка народилась ще, коли Лідія Таран і Андрій Доманський були у стосунках, уже стала зовсім дорослою. Ведуча вирішила поділитися з шанувальниками на своїй особистій сторінці в соціальних мережах архівними фотографіями, які ілюструють важливі моменти їхнього спільного життя.

Лідія Таран відверто поділилась, що 17 років тому вона здійснила одну з найважливіших місій у своєму житті – народила свою доньку, яка стала для неї подругою, джерелом радості, безмежної пригоди та любові.

Єдина донька Лідії Таран приголомшила неочікуваною заявою про Україну
Єдина донька Лідії Таран приголомшила неочікуваною заявою про Україну

Відомо, що після початку повномасштабного вторгнення матері та доньці довелося залишити Україну та переїхати до Франції. У новій країні Лідія, прагнучи адаптуватися до умов життя, вступила до університету, де почала вивчати мову.

Василина також знайшла свої інтереси в новому середовищі. Вона розпочала навчання одразу в двох школах і, незважаючи на труднощі, змогла адаптуватися та звикнути до нового життя.

Єдина донька Лідії Таран приголомшила неочікуваною заявою про Україну. Фото з Instagram @_vsldm_
Єдина донька Лідії Таран приголомшила неочікуваною заявою про Україну. Фото з Instagram @_vsldm_

Лідія та її донька Василина, здається, не мають наміру повертатися до України, хоча сама Василина відчуває ностальгію за рідною країною. В одній із своїх публікацій у соціальних мережах дівчина поділилася своїми думками, висловивши бажання бути в Україні, зокрема в контексті одноденної велосипедної прогулянки, до якої вона дуже хотіла б приєднатися.

Життя непередбачуване, і хто знає, можливо, популярна особистість із каналу 1+1 разом із донькою все ж вирішать повернутися додому. Проте наразі вони обирають будувати своє життя у Франції, намагаючись пристосуватись до нових умов.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.