Офіційно розлучився? 57-річний Остап Ступка не став приховувати свою нову кохану – ще молодша за екс-дружину

Остап Ступка чотири рази був одружений, але все ніяк не складалось із дружинами - актор закрутив новий роман із молодою дівчиною. Хто вона і як виглядає?

Остап Ступка поділився своєю романтичною історією з молодою коханою, театрознавицею Маргаритою Ткач, і відкрито висловив свої почуття. У його особистому житті відбулися значні зміни, адже артист більше не приховує свого нового роману. Він активно публікує спільні фотографії з Маргаритою, демонструючи їхню близькість і ніжність.

Не так давно пара влаштувала фотосет, на якому вони позували у воді. Обидва були одягнені в білі вбрання, що стали мокрими, підкреслюючи їхню інтимність та взаємну симпатію.

Остап Ступка розсекретив дівчину, з якою закрутив роман. Фото з Instagram @ostap.stupka
Остап Ступка розсекретив дівчину, з якою закрутив роман. Фото з Instagram @ostap.stupka

Остап Ступка також поділився своїми думками про кохання, підтвердивши, що його почуття до Маргарити справжні. Відсилаючись до слів драматурга Володимира Винниченка, він висловив ідею, що лише любов наділяє сенсом наше існування. Тож актор показав, наскільки глибоко він закоханий у театрознавицю, відкриваючи нову сторінку у своєму житті.

Актор, який зазвичай утримується від коментарів щодо свого особистого життя, все ж опинився в центрі уваги після розставання з дружиною Дар’єю, яка молодша за нього значно молодша. Це відбулося в період повномасштабного вторгнення, але точна дата розриву залишається невідомою. Відомо, що ще наприкінці 2022 року пара була разом.

Остап Ступка розсекретив дівчину, з якою закрутив роман. Фото з Instagram @ostap.stupka
Остап Ступка розсекретив дівчину, з якою закрутив роман. Фото з Instagram @ostap.stupka

На початку вересня актор вперше розсекретив нові стосунки з Маргаритою. Вони разом позували для камер у воді, де актор обіймав театрознавицю, цілуючи її. Світлини, на яких вони були зображені, Ткач опублікувала у своєму Instagram, супроводжуючи їх привітанням з днем народження актора. Маргарита Ткач не підписувала допис словами, але доповнила знімки білим сердечком, що дало натяк для фанатів про нові стосунки актора.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.