Посмішка, очі, ніс – все однакове: 40-річний DZIDZIO показався з мамою, яка приїхала з Португалії до Києва

DZIDZIO живе у Києві, але його мама Галина вже тривалий час проживає в Португалії, час від часу навідуючи сина - як виглядає ця прекрасна жінка?

Співак Михайло Хома, відомий також під ім’ям DZIDZIO, нещодавно поділився зі своїми шанувальниками радісною новиною. Вперше за тривалий час він з’явився в соціальних мережах, щоб розповісти про важливу подію в своєму житті. На його порозі з’явилася мама, Галина, яка приїхала з Португалії.

Галина вже багато років живе та працює в Португалії, проте нещодавно, незважаючи на всі труднощі, пов’язані з вторгненням, вона вирішила відвідати свого сина в Києві. Цей візит став для них обох дуже значущим, адже довга розлука додала емоційності зустрічі. Михайло не зміг стримати свого хвилювання і зробив спільне фото з матір’ю, яке стало чудовим спогадом про цю важливу мить.

Дзідзьо вперше показав, як виглядає його мама Галина. Фото з Instagram @dzidzio
Дзідзьо вперше показав, як виглядає його мама Галина. Фото з Instagram @dzidzio

Співак висловив свою радість, повідомивши про приїзд матері та поділившись позитивними емоціями. Шанувальники Дзідзьо радіснл відреагували на теплу зустріч артиста з його мамою, висловлюючи захоплення їхньою близькістю. Багато коментарів вказували на вражаючу схожість Михайла Хоми з його матір’ю.

Користувачі соцмереж наголошували на тому, як чудово мати бути поруч, підкреслюючи, що така прив’язаність робить людей щасливими. Також були коментарі, які зазначали, як приємно бачити щасливу людину, яка цінує кожен момент, проведений з родиною.

Дзідзьо вперше показав, як виглядає його мама Галина. Фото з Instagram @dzidzio
Дзідзьо вперше показав, як виглядає його мама Галина. Фото з Instagram @dzidzio

Також Михайло Хома демонструє, що йому не бракує радості й у домашньому житті. Він не лише насолоджується часом з родичами, але й піклується про свого домашнього улюбленця. Артист має американського голого тер’єра на ім’я Ґеник Іринович, який, безсумнівно, також приносить йому багато радості. Цей маленький домашній улюбленець підкреслює, що зірка не лише займається кар’єрою, але й створює щасливе життя у своїй оселі.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.