Так ось, як все починалось: як Наталія Могилевська “запала” в душу Валентину, з яким виховує 2 доньок

Наталія Могилевська вже більше двох років перебуває в статусі мами і коханої жінки, але як же вона познайомилась із Валентином - ось, як все було.

Письменниця Лада Лузіна, яка є близькою подругою української співачки Наталії Могилевської, поділилася враженнями про життя артистки, зокрема про її чоловіка та доньок, які вражаюче схожі на матір. Лузіна зазначила, що початок повномасштабного вторгнення суттєво вплинув на особисте життя Могилевської. Артистка зустріла коханого, стала матір’ю двох донечок, і це материнство істотно змінило її. За словами Лузіної, після народження дітей Наталія стала більш спокійною та врівноваженою.

Материнство, з усіма його викликами і відповідальністю, виявилося для співачки справжнім випробуванням, але при цьому вона підходить до всіх завдань із задоволенням і цікавістю. Це видно навіть на відстані, адже її внутрішній спокій та гармонія стали помітними.

Подруга Наталії Могилевської розповіла про знайомство співачки з чоловіком
Подруга Наталії Могилевської розповіла про знайомство співачки з чоловіком

Письменниця зазначила, що дівчатка є надзвичайно схожими на Наталію Могилевську. За її словами, якби артистка не розповіла публічно про історію їхнього удочеріння, то більшість людей сприймали б їх як її біологічних дітей. Лада Лузіна підкреслила, що поважає вибір подруги і вважає його вірним.

Вона зазначила, що хоч і Наталія зазвичай не показує дітей, але у неї все ж є надія, що подруга не обуриться, якщо буде розкрито певні деталі. Лузіна висловила глибоку повагу до позиції Наталії, вважаючи, що доньки мають право самостійно визначати, коли і чи хочуть вони ділитися своєю історією.

Подруга Наталії Могилевської розповіла про знайомство співачки з чоловіком
Подруга Наталії Могилевської розповіла про знайомство співачки з чоловіком

Також подруга привідкрила завісу і розповіла деталі знайомства Наталії з її чоловіком Валентином. Вона підкреслила, що пара зустрілася не в Києві, а в іншому місці, яке, за її словами, не стало б місцем їхньої зустрічі, якби не війна. Тож історія їхнього кохання почалась лише завдяки тим обставинам, що склалися.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.