Чотири козаки і Джамала: 41-річна співачка показала свого коханого чоловіка та синів, яких йому народила

41-річна співачка Джамала показала суспільству свою маленьку футбольну команду. Вона разом зі своїм чоловіком та старшими синочками влаштувала фотосесію у жовтих спортивних футболках.

Українська артистка Джамала в травні поточного року стала багатодітною матусею. В Instagram вона поділилася затишними родинними світлинами із трьома найріднішими чоловіками.

Імпровізована домашня фотосесія за участю Джамали, її чоловіка Бекіра та двох старших синів не обійшлася без імпровізації. Дружна родина уявила себе маленькою командою і заради цього – вбралася у яскраво-жовті футболки із синіми надписами. Милі знімки із власною родиною Джамала оприлюднила на особистій сторінці в соціальних мережах.

Джамала влаштувала родинну фотосесію в патріотичних футболках
Джамала влаштувала родинну фотосесію в патріотичних футболках

Синьо-жовті спортивні футболки, обрані для фотосесії – мали на своїй поверхні написи з іменами своїх носіїв, а також – порядкові номери, які втілювали в собі дати їх народження.

На родинних світлинах зіркової співачки також позував її чоловік Бекір Сулейманов. Чоловік артистки взагалі зʼявляється в соцмережах дружини не часто. Але заради фотосесії – зробив виключення. Щоправда, усі хлопці позували фотографу переважно зі спини. Разом із татом на світлинах зʼявилися і троє підрослинх синів пари. Зокрема, фанати Джамали мали змогу побачити найстаршого хлопчика, 6-річного Еміра-Рахмана, його 4-річного братика Селіма-Гірая та наймолодшого, 4-місячного Аліма.

Джамала влаштувала родинну фотосесію в патріотичних футболках
Джамала влаштувала родинну фотосесію в патріотичних футболках

Слід зазначити, що подружжя зараз поки що приховує обличчя маленького Аліма від широкої публіки. Джамала зробила до серії світлин із родиною жартівливий допис:

Моя маленька футбольна команда! – з гумором підписала ці кадри переможниця “Євробачення-2016”

В свою чергу прихильники Джамали залишили під цим її дописом понад 16 тисяч вподобайок та велику кількість коментарів. Ось деякі з них:

Вау! Вболіваю за вас!

Класні! А де таку форму взяти?

Круто! – написала співачка Ірина Федишин

Прекрасна родина!

Джамала влаштувала родинну фотосесію в патріотичних футболках
Джамала влаштувала родинну фотосесію в патріотичних футболках

Нагадаємо, що Джамала народила третього сина Аліма 24 травня 2024 року. Співачка продовжувала працювати до самих пологів.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.