В спорт більше ні ногою: 45-річний Вʼячеслав Узелков розповів про свій стан здоровʼя – “Маю інвалідність”

В'ячеслав Узелков після публічних сварок із екс-дружиною зробив заяву - колишній боксер більше не повернеться в спорт, адже він має інвалідність.

У 2024 році Вʼячеслав Узелков, колишній боксер і тренер проєкту “Зважені та щасливі”, розповів про певні проблеми зі своїм здоров’ям. Незабаром після цього було проведено п’ять складних операцій, серед яких було й хірургічне втручання на серці.

Відомий спортсмен, якому на момент цих подій виповнилося 45 років, нещодавно оголосив про те, що отримав статус особи з інвалідністю. Інформацію про це він опублікував у своєму Instagram. Раніше колишній боксер зазначав, що отримана ним інвалідність стала наслідком його занять спортом. Наприкінці вересня медична експертиза підтвердила цей статус і видала спортсмену пенсійне посвідчення.

Екс-боксер Вʼячеслав Узелков розповів про свою інвалідність. Фото з Instagram @uzelkov_official
Екс-боксер Вʼячеслав Узелков розповів про свою інвалідність. Фото з Instagram @uzelkov_official

У В’ячеслава Узелкова були змішані відчуття з приводу нових обставин і статусу. Він зазначив, що, ставши людиною з інвалідністю 2 групи, не відчуває себе зламаним і вдячний за шанс продовжувати життя. Попри труднощі, спортсмен залишається оптимістом і намагається надихати інших.

Нагадаємо, що на початку 2024 року В’ячеслав повідомив про свої проблеми зі здоров’ям. У квітні, в ексклюзивному коментарі для однієї з медіа, він розповів про те, що переніс операцію на серці, яка стала результатом ще чотирьох хірургічних втручань, проведених напередодні. Спортсмен також поділився фотографіями шрамів на грудях, що підтвердили його слова про перенесені операції.

Екс-боксер Вʼячеслав Узелков розповів про свою інвалідність. Фото з Instagram @uzelkov_official
Екс-боксер Вʼячеслав Узелков розповів про свою інвалідність. Фото з Instagram @uzelkov_official

Виявилося, що В’ячеслав провів тиждень під наркозом, а потім зміг повернутися до самостійного дихання. Деталі свого стану він вирішив не розкривати, лише зазначив, що тепер йому слід уникати фізичних навантажень.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.