Ні, це не Даша Астафʼєва: хто ж та щасливиця, серце якої вкрав Міша Крупін, але не надовго – вже не разом

Співак Міша Крупін нарешті знайшов своє кохання та закрутив новий роман - хто ж підкорив його серце? Артист не став її приховувати та показав усім.

Український співак Міша Крупін нещодавно поділився подробицями про своє особисте життя та розповів про те, що більше не є самотнім. Він зазначив, що перебуває у стосунках, які розпочалися на світському заході. Разом зі своєю дівчиною артист відвідав допрем’єрний показ фільму “Хазяїн 2. На своїй землі”.

Згадуючи про їхнє знайомство, Крупін підкреслив, що контакт між ними виник практично одразу на івенті, що свідчить про їхню схожість і взаєморозуміння. Артист зауважив, що його бабуся жартома запитувала, хто ж є ця “божевільна”.

Співак Міша Крупін закрутив новий роман і одразу ж розійшовся
Співак Міша Крупін закрутив новий роман і одразу ж розійшовся

Хоч і Крупін не розкрив ім’я своєї обраниці, але він зазначив, що вона є творчою особистістю, яка добре розуміє специфіку його роботи. Незважаючи на це, у пари виникають труднощі з частотою зустрічей, оскільки вони проживають у різних містах: співак у Харкові, а його дівчина в Києві. Крупін зізнався, що через напружений графік обох, зустрічі відбуваються досить рідко – приблизно раз на місяць.

Ось так як Міша швидко і розповів про стосунки, так само швидко вони і закінчились. Причиною цього стала відстань. Ця ситуація негативно вплинула на їхні взаємини, які тривали досить тривалий час.

Співак Міша Крупін закрутив новий роман і одразу ж розійшовся
Співак Міша Крупін закрутив новий роман і одразу ж розійшовся

Співак підкреслив, що їхній розрив відбувся на позитивній ноті, і вони залишилися друзями. Міша зазначив, що наразі не планує активно шукати нові стосунки, оскільки зосереджений на своїй роботі. Він вважає, що в його житті достатньо справ, і що питання стосунків можна вирішити пізніше, або ж вони самі знайдуть його.

Про особисте життя Міші Крупіна відомо небагато, оскільки він не схильний ділитися цими деталями. Музикант був двічі одружений і має трьох дітей. Раніше він мав стосунки з Дашею Астаф’євою, але їх роман не призвів до стабільних стосунків.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.