Знову холостячка? Олена Шоптенко розставила всі крапки над “і” щодо її шлюбу з чоловіком – залишилась сама

Олена Шоптенко після розлучення з Дмитром Дікусаром вступила в шлюб із Олексієм Івановим, але наразі зірка нічого про нього не розповідає та він зник з усіх соцмереж - що сталося?

Олена Шоптенко наразі проживає за кордоном. Вона зізнається, що поки не готова повернутися в Україну, оскільки турбується про безпеку свого сина. У своєму останньому інтерв’ю зірка не згадала про свого чоловіка, який, ймовірно, залишився в Україні, що викликало певні запитання.

Після початку повномасштабного вторгнення Олена переїхала до Австрії, де виховує шестирічного сина Олексія. Незважаючи на бажання жити в Україні, Шоптенко не має наміру повертатися найближчим часом. Вона зазначила, що іноді приїздить до Києва з робочими візитами, однак в такі моменти не привозить сина, а відправляє його до бабусі в Польщу.

Хореографиня Олена Шоптенко розповіла, де зараз її чоловік
Хореографиня Олена Шоптенко розповіла, де зараз її чоловік

Протягом останніх двох років коло спілкування Олени Шоптенко зазнало значних змін. В інтерв’ю, відповідаючи на запитання ведучого про підтримку в Австрії, вона розповіла про своїх друзів, які готові допомогти їй з дитиною. Олена зазначила, що проводить значно більше часу з малюком, ніж це було під час її життя в Україні.

Вона також розповіла, що за цей час деякі її взаємини з іншими зазнали змін: з деякими людьми вона припинила спілкування, натомість інші повернулися з її минулого. Ці люди знову увійшли в її життя, і вони поступово відновлюють контакт, але вже на новому рівні.

Хореографиня Олена Шоптенко розповіла, де зараз її чоловік
Хореографиня Олена Шоптенко розповіла, де зараз її чоловік

Цікаво, що під час бесіди Олена не згадала про свого чоловіка Олексія Іванова. Немає й жодних згадок про нього у її соціальних мережах з початку повномасштабного вторгнення. Сам Олексій зник з онлайн-простору, висловивши своє неприйняття російської агресії, і його останній пост датується березнем 2022 року. Це свідчить про зміни також в особистому житті Шоптенко, але сама Олена офіційно ніяк не коментувала свій шлюб з Олексієм.

Нові статті

Схожі статті

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.