Ігор Кондратюк заявив, що втратив повагу до популярного українського артиста: це не Віталій Козловський

Ігор Кондратюк продовжує висловлюватись щодо різних українських артистів і цього разу під "гарячу руку" попав співак, який зараз перебуває в Німеччині.

Ігор Кондратюк висловив свої думки щодо українських артистів, які, перебуваючи за кордоном, стверджують, що збирають кошти для Збройних Сил України. Він зазначив, що має негативну думку про тих зірок, які залишили країну після початку повномасштабного вторгнення.

Кондратюк підкреслив, що їхній вибір свідчить про їхню совість, і цей факт він вважає значним гріхом. Незважаючи на те, що артисти намагаються допомогти, продюсер не має наміру підтримувати їхню творчість і зазначає, що, швидше за все, не буде слухати їхні пісні чи відвідувати їхні концерти.

Ігор Кондратюк заявив, кого з українського шоу-бізнесу зневажає
Ігор Кондратюк заявив, кого з українського шоу-бізнесу зневажає

Кондратюк також пригадав, що до початку вторгнення його ставлення до творчості Олега Винника було доволі стриманим. Він не був великим шанувальником цього артиста, проте зазначав, що його повага до Винника зростала завдяки популярності, яку той здобув на телевізійному проєкті “Караоке на майдані”. Продюсер пояснив, що вважав його частиною шоу-бізнесу, але це не більше ніж професійна повага.

У своїх міркуваннях Кондратюк акцентує на тому, що ситуація, яка склалася в Україні, суттєво вплинула на його сприйняття артистів. Він вважає, що чесність та патріотизм у нинішніх умовах мають бути на першому місці. Він висловлює глибокі переживання щодо того, як артисти, які вирішили покинути країну в тяжкі часи, впливають на загальну атмосферу підтримки та єдності серед тих, хто залишився.

Ігор Кондратюк заявив, кого з українського шоу-бізнесу зневажає
Ігор Кондратюк заявив, кого з українського шоу-бізнесу зневажає

Тож схоже, що навіть після повернення Олега Винника на українську сцену, Ігор Кондратюк також ввійде в число тих людей, які будуть його “кенселити”, тобто недолюблювати його та не підтримувати творчість, через його неоднозначну позицію.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.