Є поважна причина: 40-річний Григорій Решетнік із дружиною виїхав за кордон – не до Винника в гості

Григорій Решетнік разом із дружиною Христиною виїхав за кордон, але цьому є пояснення - з якою метою вони опинились в Празі та коли назад до України?

Відомий український ведучий Григорій Решетнік разом зі своєю дружиною Христиною вирушили за кордон у зв’язку з важливою подією. Зіркова пара вирішила провести кілька днів у Празі, де вони насолоджуються відпочинком і романтичною атмосферою цього чудового міста.

Відпустка подружжя була не просто відпочинком, а частиною важливого заходу – їхні друзі запросили їх на святкування вінчання. Григорій та Христина стали вінчальними батьками молодят, що стало для них великою честю. Святкування проходило в маленькому колі близьких друзів у місцевому храмі, де панувала тепла та щира атмосфера.

Григорій Решетнік виїхав з України за кордон разом із дружиною. Фото з Instagram @grisha_reshetnik
Григорій Решетнік виїхав з України за кордон разом із дружиною. Фото з Instagram @grisha_reshetnik

Пара поділилася своїми враженнями про поїздку на своїй сторінці в Instagram, показуючи приголомшливі краєвиди Праги та моменти, проведені разом. Григорій і Христина не лише насолоджувалися красою міста, а й брали участь у важливих подіях у житті своїх друзів, підтверджуючи свою підтримку та дружбу.

Ведучий оприлюднив фотографії з урочистої події, на яких з’явився в елегантному сірому костюмі. Його партнерка, в свою чергу, привертала увагу в білосніжній мінісукні та стильних чорно-білих туфлях на підборах. Святкування вінчання, на яке були запрошені близькі друзі, відбулося в затишному ресторані.

Григорій Решетнік виїхав з України за кордон разом із дружиною. Фото з Instagram @grisha_reshetnik
Григорій Решетнік виїхав з України за кордон разом із дружиною. Фото з Instagram @grisha_reshetnik

Подружжя висловило свої щирі побажання молодятам, підкресливши, що для них було великою честю і відповідальністю стати вінчальними батьками. Вони побажали, щоб Господь завжди оберігав молодих.

Це не перший випадок, коли ведучий вирушає за кордон під час війни. Наприкінці серпня він вже здійснював подорож до Європи, щоб забрати своїх синів в Україну перед початком навчального року.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.