Подружжя розлучається? Дружина Романа Сасанчина не стала приховувати зміни в житті після майже 3 років шлюбу

Іванна та Роман Сасанчині одружені вже як три роки та виховують доньку, але у шлюбі не все так ідеально, як здається - дружина переможця "Голосу країни" натякнула на розрив.

Іванна Сасанчина, дружина Романа Сасанчина, активно веде свій блог в Instagram, де ділиться моментами зі свого життя. Останнім часом на її сторінці з’являються лише зображення їхньої донечки Лізи, що викликало занепокоєння у шанувальників молодої сім’ї.

Відповідаючи на питання підписниці щодо стану їхніх стосунків, Іванна натякнула на те, що шлюб переживає складний період. Вона не стала вдаватися у деталі, проте зазначила, що ситуація не з найкращих. Іванна зазначила, що не планує ділитися подальшими подробицями про їхні стосунки.

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина натякнула на розлучення. Фото з Instagram @annavi_sasanchyn
Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина натякнула на розлучення. Фото з Instagram @annavi_sasanchyn

Невдовзі після цього вона опублікувала нову історію, у якій говорила про значні зміни у своєму житті, підкресливши, що готова до них. Вона висловила вдячність людям, які її підтримують, а також своїй матері за те, що подарувала їй сестру. Невідомо, чи йдеться про можливе розлучення, або ж про інші труднощі, але Іванна обіцяла поділитися подробицями згодом, тоді як Роман поки що не коментує ситуацію.

Молоде подружжя не вперше зіштовхуються з труднощами у сімейному житті. 2022 року Іванна відверто розповіла про серйозний конфлікт, який виник між ними, зазначаючи, що обидва несуть відповідальність за цю ситуацію. Вона висловила сподівання, що проблеми можна вирішити, і вела мову про те, що молиться про поліпшення їхнього становища.

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина натякнула на розлучення. Фото з Instagram @annavi_sasanchyn
Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина натякнула на розлучення. Фото з Instagram @annavi_sasanchyn

Пройшов рік, і ситуація не покращилася. Іванна знову поділилася своїми переживаннями, вказуючи на те, що їхнє подружнє життя стало “несолодким”. Вона підкреслила, що відчуває себе наче служниця через постійні запити та прохання з боку чоловіка. Іванна висловила своє бажання не замовчувати проблеми, які її турбують, і підкреслила, що навіть якщо бути батьками не завжди легко, потрібно вміти справлятися з труднощами, замість того, щоб просто здаватися.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.