Леді Дика в 7 місяців: Лілія Ребрик показала модний аксесуар з гардеробу доньки, який вона вдягла вперше

Багатодітна мама Лілія Ребрик за традицією показала, як змінилась її молодша донечка Аделіна за останній місяць. 15 жовтня малечі виповнилось 7 місяців і в неї зʼявився новий модний аксесуар.

43-річна Лілія Ребрик привітала молодшу доньку Аделіну із тим, що вона стала ще на 1 місяць старшою. У мікроблозі Instagram телеведуча оприлюднила миле відео із дівчинкою і похвалилась новою річчю з гардеробу маленької принцеси. Її Аделька вдягнула вперше. Що ж це за річ? Про це можна дізнатись, лише прочитавши допис до відео:

7 місяців. Адель та її перші прозорі колготи – написала Лілія Ребрик

На честь 7-ми місяців донечки зіркова мама не полінувалась та вирішила зробити красивий дитячий контент. Аделіна була вдягнена у сукню з довгими рукавчиками, а голову маленької принцеси Дикої прикрашав мереживний бант на резинці.

Не обійшлося свято і без маленького тортику. На цей раз він був ніжно-рожевим, в тон вʼязаній кофті мами Лілії. За допомогою білого крему та кондитерського мішку майстри-кондитери створили на ньому цифру “7”, складену із квіточок. Під нею розташувалось слово “місяців”.

Під відео із донькою Ребрик поставила хештег “справжня жінка”, що повністю відповідало модному образу маленької Аделіни.

Лілія Ребрик показала новий модний аксесуар молодшої доньки
Лілія Ребрик показала новий модний аксесуар молодшої доньки

Маленький подарунок від мами у вигляді прозорих колгот став родзинкою образу 7-місячної іменинниці. Цей суто дівочий аксесуар прикрашений цятками, які повторюють тон колгот.
Можливо, настануть такі часи, коли Аделька розчарується в капронових колготках, бо на них часто зʼявляються стрілочки. Але в свої 7 місяців ця маленька модниця цілком ними задоволена.

Лілія Ребрик показала новий модний аксесуар молодшої доньки
Лілія Ребрик показала новий модний аксесуар молодшої доньки

Нагадаємо, що Лілія Ребрик народила молодшу доньку Аделіну 15 березня 2024 року. Окрім неї в української ведучої та її чоловіка Андрія Дикого є двоє старших доньок – Діана, якій вже 12 років та Поліна віком 6 років. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Ребрик постійно ділиться коротенькими історіями з життя своїх донечок. Особливе місце на сторінці зіркової матусі займає наймолодша із сестричок. Саме до неї прикута увага багатьох підписників Лілії Ребрик.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.