Всі на одне обличчя: 37-річна Ірина Федишин показалась разом зі своїми батьками – знайдіть 3 відмінності

Ірина Федишин хоч і має власну сім'ю і виховує двох чудових синів, але про своїх батьків теж не забуває - як виглядають батьки відомої співачки?

Артистка вирішила провести час зі своєю родиною у Львові, відвідавши особливе місце, яке залишило у її пам’яті яскраві спогади з дитинства. Ірина Федишин поділилася знімками в Instagram, на яких вона зображена разом зі своїми близькими. Серед них були її сини, чоловік та батьки. Ця поїздка стала для них не лише відпочинком, але й можливістю зануритися в атмосферу мистецтва, адже родина відвідала виставу в Оперному театрі.

Ірина підкреслила, що це була її перша поїздка до театру з часів навчання в школі. Всі члени сім’ї були в захваті від вистави, отримавши безліч позитивних емоцій, які так необхідні в нинішні непрості часи. Співачка усвідомила, наскільки важливо дарувати радість і позитивні враження людям, особливо коли навколо стільки труднощів.

Ірина Федишин показала, як виглядають її батьки. Фото з Instagram @irynafedyshyn
Ірина Федишин показала, як виглядають її батьки. Фото з Instagram @irynafedyshyn

Ірина час від часу ділиться фото зі своєю мамою і татом, і фанати завжди діляться своїми враженнями від зовнішності як зірки, так і її матері, висловлюючи захоплення молодим виглядом Лесі Федишин, яку легко можна сприйняти за сестру артистки. Під фото шанувальники завжди засипають обох жінок компліментами, порівнюючи їх зовнішність і підкреслюючи їхню схожість. Вони також вважають, що схожість проявляється не лише у зовнішності, але й у душевних якостях.

Ірина Федишин показала, як виглядають її батьки. Фото з Instagram @irynafedyshyn
Ірина Федишин показала, як виглядають її батьки. Фото з Instagram @irynafedyshyn

Також шанувальники не оминають увагою батька Ірини. Вони зауважують, що сини Ірини мають схожість з дідусем і висловлюють вдячність за таку неймовірну, талановиту і красиву доньку. Коментарі свідчать про те, що всі члени родини викликають захоплення у фанатів, які неодноразово підкреслюють красу та доброту їхніх сердець.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.