Найшла заміну для Меладзе: чи вільне серце 42-річної Віри Брежнєвої, яка засвітилась із загадковим чоловіком

Нещодавно Віра Брежнєва натякнула на новий роман у своєму житті після розлучення з Костянтином Меладзе, а тепер засвітилась із чоловіком на концерті в Києві - хто він?

Співачка Віра Брежнєва, яка нещодавно повернулася до Києва з-за кордону, була помічена на концерті легендарного гурту “Океан Ельзи”. На заході артистка з’явилася в елегантному чорному пальто, доповненому окулярами. Її волосся було розпущене, але з’явилась вона не сама. Її обранець на цей вечір, на відміну від неї, обрав спортивний стиль з кепкою.

Незважаючи на зацікавленість фанатів щодо їхніх стосунків, проявів близькості між ними не було помічено, оскільки пара не трималася за руки, принаймні, під час концерту. Ця зустріч насправді співачки з чоловіком, насправді додала ще більше інтриги до особистого життя Віри, адже шанувальники намагаються зрозуміти, що ж насправді відбувається між артисткою і цим чоловіком.

Віра Брежнєва засвітилась із ймовірним новим обранцем на концерті
Віра Брежнєва засвітилась із ймовірним новим обранцем на концерті

Чутки навколо нового можливого коханого співачки викликали багато питань: чи є він її обранцем наразі, чи просто добрим другом. Хоч і точна інформація про її особисте життя залишається невідомою, але існує надія, що незабаром Віра вирішить поділитися деталями.

Віра Брежнєва засвітилась із ймовірним новим обранцем на концерті
Віра Брежнєва засвітилась із ймовірним новим обранцем на концерті

Відомо, що в 2023 році Брежнєва оголосила про розлучення з композитором Костянтином Меладзе, після чого вона стала більш закритою щодо свого особистого життя. Проте нещодавно артистка залишила кілька натяків на те, що в її житті відбуваються значні зміни. Вона опублікувала знімок, на якому з’явився великий букет квітів, зазначивши, що вона може і сама себе порадувати такими подарунками, але є “він”, який піклується про неї.

Враховуючи всі ці деталі, складається враження, що після розлучення з Меладзе, Віра Брежнєва дійсно знайшла нове кохання і більше не почувається самотньою.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.