35-річний Позитив публічно поставив “на місце” дружину Олексія Потапенка – яка чорна кішка між ними пробігла

Раніше Позитив і Настя Каменських були не лише колегами, а й хорошими друзями, але зараз все змінилось - як насправді Олексій Завгородній ставиться до співачки?

Олексій Завгородній висловив свої міркування щодо Насті Каменських, яка намагається здобути популярність на міжнародній арені. Співак звернув увагу на те, що після початку повномасштабного вторгнення Каменських переїхала за кордон і наразі рідко відвідує Україну для проведення концертів. У своєму репертуарі вона все частіше представляє пісні англійською та іспанською мовою, чим намагається привернути увагу іноземної аудиторії.

До початку війни співачка вже виконувала деякі іспаномовні композиції, але в умовах нинішньої ситуації їх стало значно більше. Позитив вважає, що робота українських артистів у міжнародному просторі під час подій в Україні може бути неприйнятною та несправедливою по відношенню до українського народу.

Позитив публічно висловився про свою колегу Настю Каменських
Позитив публічно висловився про свою колегу Настю Каменських

Він переконаний, що на даний час зусилля українських зірок повинні бути зосереджені на підтримці та допомозі своїй країні, а не на пошуку успіху за кордоном. Він не вважає, що це є правильним кроком, але підкреслює, що його думка є суб’єктивною. Артист вважає, що важливо залучати іноземців, однак першочерговою має бути увага до українських слухачів.

Варто зазначити, що Каменських дійсно активно працює над розширенням своєї аудиторії, звертаючи увагу не лише на іспаномовних шанувальників, але й на жителів Куби та Колумбії. Сьогодні ж, на думку Олексія, артисти повинні знайти баланс між популяризацією на міжнародній сцені і збереженням зв’язку зі своєю рідною аудиторією.

Позитив публічно висловився про свою колегу Настю Каменських
Позитив публічно висловився про свою колегу Настю Каменських

Наскільки відомо, Олексій вже не має теплих відносин з чоловіком Каменських, Олексієм Потапенком, а з Настею час від часу вони підтримують контакт і навіть бачаться, коли артистка приїжджає до Києва, але це буває вкрай рідко.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.