Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.

В’ячеслав Узелков продовжує дивувати своїх прихильників навіть після численних публічних скандалів, пов’язаних із його сімейним життям. В останніх публікаціях в Instagram він поділився фотографією собаки, супроводжуючи її емоційним підписом, в якому висловив своє незадоволення стосовно друзів у соціальних мережах. Узелков зазначив, що планує видалити всіх тих, хто не виявляв активності під його постами, поставивши під сумнів мету таких запитів на дружбу.

Вʼячеслав Узелков публічно висловився про своїх друзів у соціальних мережах. Фото з Instagram @uzelkov_official
Вʼячеслав Узелков публічно висловився про своїх друзів у соціальних мережах. Фото з Instagram @uzelkov_official

Цей вчинок, безсумнівно, відображає його прагнення привернути увагу, а також вказує на почуття самотності, з якими він, можливо, стикається. Така поведінка екс-боксера може свідчити про його внутрішній конфлікт, який став ще більш вираженим на фоні останніх подій у його особистому житті. Попри всі труднощі, Узелков не втрачає бажання комунікувати з публікою і намагатися підтримувати зв’язок зі своїми фанатами, навіть якщо його повідомлення містять нотки гіркоти та невдоволення.

Вʼячеслав Узелков публічно висловився про своїх друзів у соціальних мережах. Фото з Instagram @uzelkov_official
Вʼячеслав Узелков публічно висловився про своїх друзів у соціальних мережах. Фото з Instagram @uzelkov_official

Нещодавно колишній український боксер поділився інформацією про свій стан здоров’я. В’ячеслав неодноразово наголошував на тому, що його проблеми зі здоров’ям стали наслідком тривалої кар’єри в професійному спорті. Нещодавно він офіційно отримав статус людини з інвалідністю другої групи, що стало ще одним підтвердженням серйозності його стану. У своїх соціальних мережах він поділився фото пенсійного посвідчення.

Попри труднощі, В’ячеслав висловив рішучість не здаватися. Він підкреслив, що не дозволить такій ситуації зламати себе, адже вважає, що має ще багато чого зробити. Спортсмен продовжує підтримувати позитивний настрій і прагне використати наданий йому шанс, щоб жити далі.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

“Виховував 20 років”: Святослав Вакарчук показав доньку, яка виявилась йому не рідною – як вона виглядає

Святослав Вакарчук понад 20 років прожив в шлюбі із львівянкою Лялею Фонарьовою. В жінки на момент початку відносин вже була донька від екс-чоловіка. Вакарчук став для неї названим батьком.