“Старша сестра”: телеведуча Марічка Падалко показала роботу доньки Соболєва Аліси і подякувала їй. За що?

Телеведуча Марічка Падалко розповіла, як їй допомагає донька чоловіка Єгора Соболєва від минулих відносин. Алісі вже 22 роки і вона стала справжнім прикладом для молодших сестричок.

Телеведуча з “1+1” Марічка Падалко вже 18 років щаслива в шлюбі з депутатом та військовослужбовцем Єгором Соболєвим. Вдвох подружжя виховують трьох дітей: старшого сина Михайла і двох доньок: Марію та Катерину.

В Stories Instagram Марічка Падалко часто показує моменти з життя своїх дітей. Зокрема, завдяки публікаціям зіркової матусі прихильники родини змогли дізнатись, що найстарший із дітей, Михайло Соболєв закінчив школу та став студентом Києво-Могилянської Академії.

Неодноразово Марічка Падалко розповідала і про своїх доньок – Машу та Катрусю. Влітку поточного року наймолодша з дівчат, Катерина – нарешті повернулась додому, в Україну. До цього вона разом з бабусею та сестрою Марією жила та навчалась понад 2 роки в Чехії. Марія ж повернулась ще раніше – взимку 2024 року.

Днями середня донька Падалко, Марія Соболєва святкувала день народження. Маминій і татусевій принцесі виповнилося 16 років. З нагоди свята дівчинка-підліток перевтілилась у справжню красуню-фею із якоїсь казки. Марія розпустила волосся і вдягла на голову маленьку корону.

В кадр, який встигла спіймати Марічка Падалко, окрім іменинниці потрапив також велетенський шматочок торту і букет розкішних білих квітів.

Sweet 16 – підписала цей кадр Падалко

За словами ведучої – в створенні стильного та святкового образу не обійшлося без старшої доньки її чоловіка Єгора Соболєва, Аліси, яка народилася в 2002 році, коли екс-депутат перебував в першому шлюбі.

Марічка Падалко показала, на що здатна старша донька її чоловіка Соболєва
Марічка Падалко показала, на що здатна старша донька її чоловіка Соболєва

 

Етап, коли важливішим за батьків стають друзі, однолітки та старша сестра – зазначила Падалко

Також зірка ТСН подякувала падчерці за те, що та з дитинства допомагає робити з Марі принцесу.

Тож, судячи із цього відео-подяки, в Марічки склались добрі та дружні стосунки із старшою донькою чоловіка, яку народила перша жінка Соболєва. Старша сестра гарно спілкується із молодшими та допомагає їм вирішувати жіночі питання.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.