“Буде важко”: 34-річний Тарас Цимбалюк познайомив майбутню дружину із батьками, але це – не Готочкіна

Український актор Тарас Цимбалюк, що зіграв Карпа в серіалі "Спіймати Кайдаша" – познайомив майбутню дружину із батьками. На місці нареченої опинилась зовсім не Світлана Готочкіна, з якою він живе.

34-річний актор українського театру та кіно Тарас Цимбалюк вирішив познайомити свою наречену із батьками. Щоправда, це урочисте дійство відбулось не в реальному житті, а на місці його обраниці Світлани Готочкіної опинилась інша. Як таке могло статися?

Справа в тому, що на одному з українських телеканалів стартував другий сезон драматичної комедії під назвою “Звʼязок”. Головні ролі в ньому виконують Тарас Цимбалюк та Анастасія Іванюк. Саме їй дісталась за сюжетом чудова можливість познайомитись із екранними батьками свого коханого, Надією Іванівною та Семеном Григоровичем. Ці ролі втілили на екрані Римма Зюбіна та Віктор Андрієнко.

В їх родину за задумом сценаристів у другому сезоні серіалу входить героїня Анастасії Іванюк. Акторка розповіла, які настанови перед початком зйомок дав їй колега по творчому цеху Тарас Цимбалюк. Коли вона завітала на знімальний майданчик вперше, то артист попередив її:

Готуйся, тому що тобі буде важко, тут не тихо та спокійно

В подальшому акторка Іванюк дійсно відчула це на собі. Адже на знімальному майданчику “Звʼязку ” потрібно було мати стійку нервову систему і тримати себе в їжакових рукавицях. Це важливо, щоб не розпорошувати творчу енергію на різноманітні смішні історії та анекдоти, яких тут розповідають безліч.

Звісно, режисер та знімальна команда наголошують на тому, що потрібно дотримуватись тиші. Але цих правил все одно ніхто не дотримується.

Тарас Цимбалюк познайомив майбутню дружину із батьками
Тарас Цимбалюк познайомив майбутню дружину із батьками

Анастасія впевнена в тому, що її героїня Іванка, без сумнівів – сподобається українським глядачам. Акторка зазначила, що дівчині вдасться познайомитись з майбутніми свекрами та стати в їх родині своєю.

Подивитись серіал “Звʼязок” 2 сезон глядачі можуть на “Новому каналі” з понеділка по четвер. Початок – о 19 годині вечора.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.