“Виховував 20 років”: Святослав Вакарчук показав доньку, яка виявилась йому не рідною – як вона виглядає

Святослав Вакарчук понад 20 років прожив в шлюбі із львівянкою Лялею Фонарьовою. В жінки на момент початку відносин вже була донька від екс-чоловіка. Вакарчук став для неї названим батьком.

Зараз у фронтмена гурту “Океан Ельзи” підростають двоє маленьких дітей, яких йому народила друга дружина. Та мало хто памʼятає, що в шлюбі із першою обраницею – стилісткою Лялею Фонарьовою співак взяв на себе відповідальність за її доньку Діану. Дівчинка народилась в перших стосунках Фонарьової, ще до зустрічі своєї мами із майбутнім колишнім.

На момент знайомства із Святославом Вакарчуком Ляля Фонарьова була заміжня. Стилістка зі Львова жила під одним дахом зі своїм першим чоловіком – стилістом та бізнесменом Володимиром Тарасюком. Тепер вже колишня дружина співака народила підприємцю первістка – доньку Діану.

Склавши шлюб із Лялею Фонарьовою, Вакарчук взяв на себе відповідальність, вдочерив дівчинку та опікувався нею, наче рідною.

Святослав Вакарчук показав названу доньку Діану, яку вдочерив 20 років тому
Святослав Вакарчук показав названу доньку Діану, яку вдочерив 20 років тому

Нині названа донька українського артиста – вже цілком доросла дівчина. Вона живе самостійно та успішно будує особисте життя. Декілька років тому донька Фонарьової та Вакарчука навчалась у Великобританії. В 2018 році вона успішно закінчила Ноттінгемський університет. На той момент їй вдалось отримати магістерську ступінь.

Наразі невідомо, де саме проживає донька Святослава Вакарчука та його екс-дружини Лялі Фонарьової. Імовірно, дівчина залишилася в Україні. Ще на початку 2022 року зірковий батько Діани розповідав, що вона почала активно займатись волонтерством, а ще – займається допомогою переселенцям.

Активна позиція доньки на той момент стала для знаменитих батьків предметом гордості.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.